Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID: SEPTEMBER 2019

Gepubliceerd op: 30 september 2019

Het is alweer bijna oktober! De herfst is inmiddels in volle gang. Dé tijd om gezellig plaats te nemen in leuke cafeetjes, restaurantjes of om andere toffe hotspots te bezoeken. En hoe leuk is het om nieuwe hotspots te ontdekken in een nieuw seizoen?
 Precies! Daarom houden wij de buurt graag voor je in de gaten. Deze maand zijn er weer nieuwe zaken geopend in Amsterdam-Zuid en wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet!

 

DOPPIO.BIKE – FERDINAND BOLSTRAAT 65

Doppio.bike

Beeld: Doppio.bike

Op een hippe manier samen de stad ontdekken? Groen naar je werk reizen? Elk ritje op deze e-bike is een klein avontuur. De eerste leveringen van het model ‘Doppio Classico’ hebben deze maand plaatsgevonden. Op de website van Doppio is er zelfs een early bird offer!

 

SIMPLY FISH – KONINGINNEWEG 212

Simplyfish

Beeld: Simply Fish 

Zin in iets lekkers uit de zee? Deze maand heeft visrestaurant Simply Fish haar deuren geopend in Amsterdam-Zuid. De eigenaar die zelf uit Zeeland komt, brengt met dit concept betaalbare en ongecompliceerde visgerechten en vissnacks aan de man (of vrouw). Dat klinkt goed! Ben jij ook zo benieuwd?

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

 >> Vervolg artikel <<

 

WINEBAR QV – BEETHOVENSTRAAT 58

Winebar QV Beethovenstraat

Beeld: Winebar QV

Een kop koffie, lunch of een goed glas wijn: bij Winebar QV is het genieten geblazen! Warm en gezellig ingericht, maar bovenal een wijnbar met kwalitatief hoogstaande wijnen. Met wijnen afkomstig van over de hele wereld en een Italiaans-Mediterrane menukaart, belooft dit een hotspot voor fijnproevers te zijn! Sinds media september is deze fijne hotspot open.

 

XUPES PRE-OWNED HORLOGES POP-UP STORE – DE BIJENKORF AMSTERDAM

Xupes pop-up store bijenkorf

Beeld: Xupes

Houd jij van luxe horloges? Dan ben je bij de pop-upstore van Xupes op de parterre in de Bijenkorf Amsterdam helemaal op je plek! Hier vind je een brede collectie aan pre-owned horloges van merken zoals Rolex, Omega, Hublot, Richard Mille, Patek Philippe, IWC, Audemars Piguet, Tag Heuer en Jaeger-LeCoultre, zowel voor dames als voor heren. Leuk om te weten; je vindt in de Xupes pop-up store het grootste Rolex Daytona aanbod van Nederland en de horloges zijn niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Je kunt hier nog tot eind oktober terecht voor een gaaf exemplaar!

 

 

Tekst: Xavier Simons

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

Van dansen in het Okura Hotel Amsterdam, tot aan de tentoonstelling Imperial Courts- dit weekend is er weer genoeg te doen in Zuid. Wij hebben de leukste weekendtips voor je op een rijtje gezet.

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

Van dansen in het Okura Hotel Amsterdam, tot aan de tentoonstelling Imperial Courts- dit weekend is er weer genoeg te doen in Zuid. Wij hebben de leukste weekendtips voor je op een rijtje gezet.