NIEUW IN ZUID: NOVEMBER

Gepubliceerd op: 4 november 2018

De tijd vliegt echt voorbij. Nog maar twee maandjes op de teller en we zitten alweer in 2019, terwijl het voor ons gevoel gisteren nog 2017 was! Maar: dat betekent ook dat er steeds weer nieuwe zaakjes openen en dat vinden we dan weer absoluut niet erg. Dit zijn de nieuwste aanwinsten van Amsterdam-Zuid!

 

MR. STACKS – GOVERT FLINCKSTRAAT 122

Beeld: Mr. Stacks

Met slechts twee weekjes op de teller is Mr. Stacks nu al een begrip in De Pijp. Deze zaak staat vooral bekend om de beroemde bubble tea maar daarnaast stelen de vegan pancakes ook de show. De kaart is dan ook bijna helemaal vegan, op een paar overige opties na. Naast heerlijke pannenkoeken kun je hier ook terecht voor lekkere bowls en een gezonde dosis gezelligheid.

 

RESTAURANT LIER – CONCERTGEBOUWPLEIN 10

Restaurant Lier

Beeld: Restaurant Lier

Gelegen op de eerste verdieping in de Pleinfoyer is daar het gloednieuw Restaurant Lier. De perfecte optie om je bezoek aan Het Concertgebouw te combineren met een heerlijk etentje! Maak de keuze uit een wisselend driegangen menu, met vis-, vlees en vegetarische opties. Leuk om te weten: de naam van het restaurant is afgeleid van het logo van het Concertgebouw – de Lier.

 

POLISH NAIL BAR – MAASSTRAAT 143

Beeld: Polish Nail Bar

Een waar heiligdom voor wellness en zorg voor jezelf: bij Polish Nail Bar is jouw welzijn nummer één prioriteit. Hier kun je jouw nagels compleet in de handen ( 😉 ) van de manicurist leggen. Met een geheel eigen scrub- en maskerbar gecombineerd met service van de bovenste plank, worden jouw diepste wensen in vervulling gebracht.

 

YUAN’S HOT POT –  RIJNSTRAAT 51

Yuan's Hot Pot

Beeld: Yuan’s Hot Pot

We hebben al een tijdje kunnen wennen aan de aanwezigheid van Yuan’s Hot Pot, maar nu hebben we nóg meer redenen om dit restaurant een bezoekje te brengen: sinds kort kun je hier namelijk ook terecht voor heerlijke lunch-opties. Ook vegetariërs zijn hartstikke welkom bij Yuan’s Hot Pot, het menu biedt namelijk ook vlees- en visvrije opties.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

GEZOCHT: REMBRANDT!

Heet jij Rembrandt? Dan zijn we op zoek naar jou! Of nou ja, eigenlijk is het Rijksmuseum op zoek naar jou voor de opening van de tentoonstelling Alle Rembrandts.

JUMPING AMSTERDAM 2019 KOMT ERAAN!

Nog heel eventjes wachten en dan kunnen we weer volop genieten van Jumping Amsterdam! Deze editie van Jumping Amsterdam wordt nóg feestelijker dan we gewend zijn! Naast de terugkeer van de Longines FEI Jumping World CupTM in de RAI Amsterdam, viert Jumping Amsterdam namelijk haar 60-jarige jubileum! Deze mijlpaal wordt gevierd met een bijzondere Diamond Edition.

WEEKENDTIPS 11, 12, 13 JANUARI

Het is W-E-E-K-E-N-D! De vakantie mag dan wel net achter de rug zitten maar poeh, wij zijn er al wel weer aan toe hoor. Maar dat betekent niet dat we stilzitten en dat hoeft gelukkig ook helemaal niet want Amsterdam-Zuid heeft weer een hoop voor ons op de planning staan, voor ieder wat wils. Wat ga jij dit weekend allemaal doen?