Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID: NOVEMBER

Gepubliceerd op: 4 november 2018

De tijd vliegt echt voorbij. Nog maar twee maandjes op de teller en we zitten alweer in 2019, terwijl het voor ons gevoel gisteren nog 2017 was! Maar: dat betekent ook dat er steeds weer nieuwe zaakjes openen en dat vinden we dan weer absoluut niet erg. Dit zijn de nieuwste aanwinsten van Amsterdam-Zuid!

 

MR. STACKS – GOVERT FLINCKSTRAAT 122

Beeld: Mr. Stacks

Met slechts twee weekjes op de teller is Mr. Stacks nu al een begrip in De Pijp. Deze zaak staat vooral bekend om de beroemde bubble tea maar daarnaast stelen de vegan pancakes ook de show. De kaart is dan ook bijna helemaal vegan, op een paar overige opties na. Naast heerlijke pannenkoeken kun je hier ook terecht voor lekkere bowls en een gezonde dosis gezelligheid.

 

RESTAURANT LIER – CONCERTGEBOUWPLEIN 10

Restaurant Lier

Beeld: Restaurant Lier

Gelegen op de eerste verdieping in de Pleinfoyer is daar het gloednieuw Restaurant Lier. De perfecte optie om je bezoek aan Het Concertgebouw te combineren met een heerlijk etentje! Maak de keuze uit een wisselend driegangen menu, met vis-, vlees en vegetarische opties. Leuk om te weten: de naam van het restaurant is afgeleid van het logo van het Concertgebouw – de Lier.

 

POLISH NAIL BAR – MAASSTRAAT 143

Beeld: Polish Nail Bar

Een waar heiligdom voor wellness en zorg voor jezelf: bij Polish Nail Bar is jouw welzijn nummer één prioriteit. Hier kun je jouw nagels compleet in de handen ( 😉 ) van de manicurist leggen. Met een geheel eigen scrub- en maskerbar gecombineerd met service van de bovenste plank, worden jouw diepste wensen in vervulling gebracht.

 

YUAN’S HOT POT –  RIJNSTRAAT 51

Yuan's Hot Pot

Beeld: Yuan’s Hot Pot

We hebben al een tijdje kunnen wennen aan de aanwezigheid van Yuan’s Hot Pot, maar nu hebben we nóg meer redenen om dit restaurant een bezoekje te brengen: sinds kort kun je hier namelijk ook terecht voor heerlijke lunch-opties. Ook vegetariërs zijn hartstikke welkom bij Yuan’s Hot Pot, het menu biedt namelijk ook vlees- en visvrije opties.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

6X ZOMERFESTIVALS IN ZUID

De zomer komt eraan en dat betekent dat het festivalseizoen weer compleet losbarst. Amsterdam-Zuid zit vol met toffe locaties voor een leuk feestje

NIEUW IN ZUID – JUNI 2019

Nieuw, nieuw, nieuw: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Jullie vast ook niet, daarom delen wij maandelijks de nieuwste zaken en winkeltjes in Amsterdam-Zuid