NIEUW IN ZUID: NOVEMBER

Gepubliceerd op: 4 november 2018

De tijd vliegt echt voorbij. Nog maar twee maandjes op de teller en we zitten alweer in 2019, terwijl het voor ons gevoel gisteren nog 2017 was! Maar: dat betekent ook dat er steeds weer nieuwe zaakjes openen en dat vinden we dan weer absoluut niet erg. Dit zijn de nieuwste aanwinsten van Amsterdam-Zuid!

 

MR. STACKS – GOVERT FLINCKSTRAAT 122

Beeld: Mr. Stacks

Met slechts twee weekjes op de teller is Mr. Stacks nu al een begrip in De Pijp. Deze zaak staat vooral bekend om de beroemde bubble tea maar daarnaast stelen de vegan pancakes ook de show. De kaart is dan ook bijna helemaal vegan, op een paar overige opties na. Naast heerlijke pannenkoeken kun je hier ook terecht voor lekkere bowls en een gezonde dosis gezelligheid.

 

RESTAURANT LIER – CONCERTGEBOUWPLEIN 10

Beeld: Rink Hof

Gelegen op de eerste verdieping in de Pleinfoyer is daar het gloednieuw Restaurant Lier. De perfecte optie om je bezoek aan Het Concertgebouw te combineren met een heerlijk etentje! Maak de keuze uit een wisselend driegangen menu, met vis-, vlees en vegetarische opties. Leuk om te weten: de naam van het restaurant is afgeleid van het logo van het Concertgebouw – de Lier.

 

POLISH NAIL BAR – MAASSTRAAT 143

Beeld: Polish Nail Bar

Een waar heiligdom voor wellness en zorg voor jezelf: bij Polish Nail Bar is jouw welzijn nummer één prioriteit. Hier kun je jouw nagels compleet in de handen ( 😉 ) van de manicurist leggen. Met een geheel eigen scrub- en maskerbar gecombineerd met service van de bovenste plank, worden jouw diepste wensen in vervulling gebracht.

 

YUAN’S HOT POT –  RIJNSTRAAT 51

Yuan's Hot Pot

Beeld: Yuan’s Hot Pot

We hebben al een tijdje kunnen wennen aan de aanwezigheid van Yuan’s Hot Pot, maar nu hebben we nóg meer redenen om dit restaurant een bezoekje te brengen: sinds kort kun je hier namelijk ook terecht voor heerlijke lunch-opties. Ook vegetariërs zijn hartstikke welkom bij Yuan’s Hot Pot, het menu biedt namelijk ook vlees- en visvrije opties.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

COMING SOON: BIJNA OPEN IN ZUID!

We zijn alweer halverwege november, de tijd gaat sneller dan dat we bij kunnen houden! Er staan alweer een hele hoop toffe spots op de planning die heel binnenkort een plekje in ons prachtige Zuid komen te bemachtigen. Houd je ogen goed open: aan deze zaakjes moet je de komende tijd echt even een bezoekje brengen!

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 NOVEMBER 2018

Het is weer weekend! De laatste dagen werd het al flink wat graadjes kouder in Amsterdam-Zuid en dat is eigenlijk perfecte timing, want dit weekend staan er een hoop winterse activiteiten op de agenda. Maar geen paniek: ook voor degenen die het koude weer nog niet helemaal omarmen is er genoeg te beleven in Zuid. Hoe gaat jouw weekend eruit zien?

WEEKENDTIPS 9, 10, 11 NOVEMBER 2018

De tijd vliegt echt voorbij, maar in dit geval is dat eventjes niet zo heel erg want het weekend staat alweer voor de deur. Zoals elk weekend is er in ons stadsdeel weer een hele hoop te beleven. Wat staat er dit keer voor leuks op de planning?