Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID – JUNI 2019

Gepubliceerd op: 6 maart 2019

Nieuw, nieuw, nieuw: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Jullie vast ook niet, daarom delen wij maandelijks de nieuwste zaken en winkeltjes in Zuid die een mooie aanvulling vormen op alles wat er al te vinden is in onze mooie buurt! Neem zeker eens een kijkje bij de volgende gloednieuwe aanwinsten.

 

BAR KASPAR – STADIONWEG 100

Bar Kaspar

Beeld: Bar Kaspar

Bar Kaspar is de nieuwe frisse bar in Oud-Zuid. Deze brasserie onderscheidt zich met verrassende smaken vanuit de Franse keuken met een internationale twist. Ieder seizoen wordt het menu weer compleet omgegooid. Je bent niet verplicht uitgebreid te komen eten; voor de borrelaars zijn er ook gewoon heerlijke drankjes met een bitterbal of kaastengel.

 

MIELE EXPERIENCE CENTER – VAN BAERLESTRAAT 42

Miele

Miele

Wie in Zuid zijn keuken gaat verbouwen wil natuurlijk alleen maar de beste apparatuur hebben. Bij Miele snappen ze dit maar al te goed en daarvoor is het Experience Center opgericht. Hier kun je langsgaan voor een advies op maat bij een van de experts. Samen met jou wordt dan gekeken wat het best bij jouw behoefte past. Zodat jij de keuken van je dromen krijgt.

 

MR. CRAB – GELDERLANDPLEIN (31)

Mr. Crab

Amsterdam Zuid is weer een heerlijk visrestaurant rijker. Mr. Crab heeft al twee vestigingen in het centrum, maar in juni openen ze ook een vestiging in Zuid. Op het bruisende Gelderlandplein kun je dan genieten van een heerlijk wit wijntje en een verrukkelijke hap vis. Zeker als het zonnetje weer begint te komen zit je bij Mr. Crab gebakken.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

PAR HASARD – HOOFDDORPPLEIN 1

Par Hasard

Beeld: Par Hasard

Par Hasard is een klassieke Belgische frietzaak. Met al een vestiging aan de Ceintuurbaan, zit er sinds juni een tweede vestiging in Zuid. Het Hoofddorpplein wordt verblijd met de lekkerste Vlaamse snacks. Behalve dat dit echt kwalitatief goede frituursnacks zijn, kun je deze aan het Hoofddorplein op een fijn terras naar binnen werken. Hmmm… Lekker zomers smullen.

 

BOI BOI – HEEMSTEDESTRAAT 27 H

Boi Boi

Beeld: Boi Boi

Wie zegt dat je voor echt oosters eten helemaal naar de andere kant van de wereld moet. Wie de Heemstedestraat in fietst, kan gewoon bij Boi Boi langs. Deze Thaise toko brengt de lekkerste Aziatische smaken naar Zuid toe. De curry ’s zijn stuk voor stuk genieten, zeker als je van pittig houdt.

 

RESTAURANT GIJSBRECHT – VAN LEIJENBERGHLAAN 320

Beeld: Restaurant Gijsbrecht

In het sfeervolle Amstelpark ligt het nieuwe Restaurant Gijsbrecht. In dit kleine stukje natuur van Zuid, wordt de kaart opgemaakt op basis van seizoensgebonden producten. Het liefst biologisch en lokaal, maar bovenal verrukkelijk. Maak eens een stop in het park een laat je smaakpapillen tintelen. 

 

CABRÓN AMSTERDAM – ALBERT CUYPstraat 168D

Cabron

Beeld: Cabrón

Arriba Arriba!!! Er zit weer een nieuwe Mexicaanse hotspot in Zuid. Cabrón heeft smaakvolle taco’s, quessedilla’s, nacho’s… Kortom alles wat je bij de Mexicaan verwacht. Je kan hier allemaal losse gerechtjes bestellen om met de tafel te delen. Perfect dus om met een groep vrienden te gaan eten.

 

OEUF – DANIËL STALPERTSTRAAT 36

Ja hoor, er is weer een nieuwe lunch- en ontbijtspot in de Pijp. Je hoeft zelf nooit meer een eitje te bakken, met Oeuf om de hoek. Haal hier ’s ochtends je omelet of uitsmijter en begin je dag goed. Bij Oeuf kun je er altijd weer een speciale twist aangeven, waardoor je eitje nooit hetzelfde smaakt.

 

Die kun je weer aan je lijstje hotspots toevoegen!!

 

Tekst: Bas Beekman

Gedeeld

verder lezen