Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID: DECEMBER 2018

Al die gloednieuwe zaken, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Gelukkig blijven er dan ook maar zaken bij komen!  Ook deze decembermaand heeft Amsterdam-Zuid weer prachtige, spiksplinternieuwe zaken om te ontdekken. Wij verwelkomen ze met open armen en raden jullie aan zeker even een kijkje te nemen bij deze toppers!

 

CEREAL & CHILL – DUSARTSTRAAT 22

Beeld: Cereal & Chill

Cereal & Chill brengt het typische Amerikaanse ontbijt met cornflakes naar Amsterdam! Hier heb je de keuze uit maar liefst honderd verschillende soorten cereal, waar ook vegan opties tussen zitten. Maak het zo gezond of ongezond als je zelf wil. Om helemaal in de oud-Amerikaanse sfeer te komen, staan er oude spelletjes zoals Nintendo en Snes om een fijn potje ouderwets te gamen!

 

 

ROCYCLE – CEINTUURBAAN 77-79

Beeld: Rocycle

Rocycle opent een derde locatie in Amsterdam. Dit keer strijkt het hippe fitnessconcept neer in De Pijp. Tijdens een klein en intensief uurtje Rocycle train je alle spiergroepen op de fiets. De combinatie van cardio, krachttraining en fun is een hit onder Amsterdammers!

 

 

VONDELGYM ZUIDAS – EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 110

Beeld: Vondelgym

Na de vestigingen op de Overtoom en de Wibautstraat, verovert de Vondelgym van Arie Boomsma nu de Zuidas! Bij Vondelgym draait het om afwisseling en professionele begeleiding. Er worden dagelijks groepslessen, clinics en 1-op-1 trainingen gegeven om leden te helpen bij hun ontwikkeling en steeds weer prikkelende informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid.

 

 

PIZZA BEPPE – ROELOF HARTSTRAAT 27

Beeld: Pizza Beppe

Ook Pizza Beppe is geopend! Voorheen Sotto Roelof Hartstraat heeft nu haar naam veranderd. Daar eet je nog steeds steengoede Napolitaanse pizza, geserveerd door dezelfde fijne bediening en bereid door dezelfde pizzaiolo! Een absolute aanrader.

 

 

WILLEM-PIE – JOHANNES VERHULSTSTRAAT 35

Beeld: Willem-Pie

Goed nieuws voor iedereen die van vegan taarten houdt! Willem-Pie, dé bakker als het om heerlijk plantaardig gebak gaat, opent in november een pop-up café in Oud-Zuid. Van crunchy snickers-taart en vegan appelkruimeltaart tot een vegan- én glutenvrije New York-cheesecake, Willem-Pie has it all. Loopt het water je al in de mond?

 

 

THE GYM REPUBLIC – VALSCHERMKADE 38

Beeld: The Gym Republic

Ook in de Stadionbuurt weten ze wel wat flink sporten is. Bij de gloednieuwe sportschool genaamd The Gym Republic behaal je sowieso ál jouw persoonlijke doelen op het gebied van sporten. Iedereen is welkom om zijn/haar grenzen te verleggen onder goede, professionele begeleiding. Knallen maar!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen