Al die gloednieuwe zaken, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Gelukkig blijven er dan ook maar zaken bij komen!  Ook deze decembermaand heeft Amsterdam-Zuid weer prachtige, spiksplinternieuwe zaken om te ontdekken. Wij verwelkomen ze met open armen en raden jullie aan zeker even een kijkje te nemen bij deze toppers!

 

CEREAL & CHILL – DUSARTSTRAAT 22

Beeld: Cereal & Chill

Cereal & Chill brengt het typische Amerikaanse ontbijt met cornflakes naar Amsterdam! Hier heb je de keuze uit maar liefst honderd verschillende soorten cereal, waar ook vegan opties tussen zitten. Maak het zo gezond of ongezond als je zelf wil. Om helemaal in de oud-Amerikaanse sfeer te komen, staan er oude spelletjes zoals Nintendo en Snes om een fijn potje ouderwets te gamen!

 

 

ROCYCLE – CEINTUURBAAN 77-79

Beeld: Rocycle

Rocycle opent een derde locatie in Amsterdam. Dit keer strijkt het hippe fitnessconcept neer in De Pijp. Tijdens een klein en intensief uurtje Rocycle train je alle spiergroepen op de fiets. De combinatie van cardio, krachttraining en fun is een hit onder Amsterdammers!

 

 

VONDELGYM ZUIDAS – EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 110

Beeld: Vondelgym

Na de vestigingen op de Overtoom en de Wibautstraat, verovert de Vondelgym van Arie Boomsma nu de Zuidas! Bij Vondelgym draait het om afwisseling en professionele begeleiding. Er worden dagelijks groepslessen, clinics en 1-op-1 trainingen gegeven om leden te helpen bij hun ontwikkeling en steeds weer prikkelende informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid.

 

 

PIZZA BEPPE – ROELOF HARTSTRAAT 27

Beeld: Pizza Beppe

Ook Pizza Beppe is geopend! Voorheen Sotto Roelof Hartstraat heeft nu haar naam veranderd. Daar eet je nog steeds steengoede Napolitaanse pizza, geserveerd door dezelfde fijne bediening en bereid door dezelfde pizzaiolo! Een absolute aanrader.

 

 

WILLEM-PIE – JOHANNES VERHULSTSTRAAT 35

Beeld: Willem-Pie

Goed nieuws voor iedereen die van vegan taarten houdt! Willem-Pie, dé bakker als het om heerlijk plantaardig gebak gaat, opent in november een pop-up café in Oud-Zuid. Van crunchy snickers-taart en vegan appelkruimeltaart tot een vegan- én glutenvrije New York-cheesecake, Willem-Pie has it all. Loopt het water je al in de mond?

 

 

THE GYM REPUBLIC – VALSCHERMKADE 38

Beeld: The Gym Republic

Ook in de Stadionbuurt weten ze wel wat flink sporten is. Bij de gloednieuwe sportschool genaamd The Gym Republic behaal je sowieso ál jouw persoonlijke doelen op het gebied van sporten. Iedereen is welkom om zijn/haar grenzen te verleggen onder goede, professionele begeleiding. Knallen maar!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 7, 8, 9 DECEMBER

Maak je klaar voor een spetterend weekend want deze dagen wordt Amsterdam-Zuid omgetoverd tot een winterwonderland mét de nodige luxueuze ambiance. Van de grootste premium lifestylebeurs van Europa tot kerst-activiteiten: dit doe jij dit weekend in Zuid.

WEEKENDTIPS 30 NOVEMBER, 1, 2 DECEMBER

Dit weekend belooft een écht Sinterklaasweekend te worden. Met nog maar een paar dagen op de teller tot pakjesavond zijn er nog een hele hoop inkopen en voorbereidingen te doen. Én liggen er wat mooie kansen om de beste man nog een laatste keer te zien voordat hij weer naar Spanje vertrekt. Daarnaast staan er ook weer een hoop andere activiteiten op de planning die je echt niet wilt missen. Dit is waar je dit weekend moet zijn!

WEEKENDTIPS 23, 24, 25 NOVEMBER

En daar is ‘ie alweer: ons geliefde weekend! Terwijl we hier op kantoor de laatste artikeltjes van de week aan het tikken zijn, gaan in heel Amsterdam-Zuid langzaam aan alweer mensen richting huis om heerlijk samen te eten en het weekend te vieren. Er staan ook dit keer weer talloze evenementjes op de planning waarmee we dat allemaal op onze eigen manier kunnen doen. Wat doe jij dit weekend?

COMING SOON: BIJNA OPEN IN ZUID!

We zijn alweer halverwege november, de tijd gaat sneller dan dat we bij kunnen houden! Er staan alweer een hele hoop toffe spots op de planning die heel binnenkort een plekje in ons prachtige Zuid komen te bemachtigen. Houd je ogen goed open: aan deze zaakjes moet je de komende tijd echt even een bezoekje brengen!