Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID: DE SUP SUP CLUB

Gepubliceerd op: 29 juli 2019

SUP SUP CLUB

We kunnen sinds 13 juli terecht bij de SUP SUP CLUB van presentator Sol Wortelboer om heerlijk te suppen in Amsterdam-Zuid! Suppen is de perfecte full-body activiteit op het water. Bij suppen gaat het erom dat je jezelf in balans houdt op een soort surfplank en zo over het water paddelt. Doordat je continu bezig bent je balans te houden train je je core, quads, hamstrings en bilspieren op een leuke manier. Een uur intensief suppen staat zelfs gelijk aan ongeveer 19 kilometer hardlopen! Bovendien werkt suppen zeer ontspannend en kun je lekker in de natuur bezig zijn. 

 

DE SUP SUP CLUB 

Het is de tweede SUP SUP CLUB die presentator Sol Wortelboer opent. Bij deze club kun je naast sup-lessen ook terecht voor frisbee clinics, yogalessen en bijzondere paddle tours over de Amstel. Jong en oud, ervaren of onervaren: er is voor ieder wat wils. Ook als je liever zelf op pad wil, kun je bij SUP SUP CLUB gewoon de benodigde materialen huren.

 

HEERLIJK TOEVEN AAN DE AMSTEL

Amstel Boathouse 2

De SUP SUP CLUB zit gevestigd bij Amstel Boathouse. De prachtige ligging aan de Amstel is natuurlijk uitstekend voor de club; je bent immers binnen no-time op het water en kunt direct van start met deze fijne buitenactiviteit. Bovendien kun je voorafgaand aan het suppen in het restaurant van Amstel Boathouse genieten van een lichte salade of dagvers sapje voor wat extra energie. Na de gedane inspanning is het heerlijk bijkomen op het terras of in het restaurant. Onder het genot van een verkoelend frisje, een mooi glas wijn of lokaal gebrouwen biertje met een diner. 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

OOK VOOR ZAKELIJK VERMAAK

Stand up paddle is leuk voor iedereen: privé én zakelijk. Daarom biedt Amstel Boathouse in samenwerking met de SUP SUP CLUB en VIBE EVENTS ook sup-arrangementen op maat voor de zakelijke klanten van Amstel Boathouse, die een vergadering of meeting bij hen organiseren. Een gezonder lichaam en gezondere geest zorgen immers voor betere prestaties, productiviteit en minder verzuim op de werkvloer. Dat maakt suppen tot een verrassend leuk en uniek kantooruitje! 

 

BINNENKORT EENS SUPPEN?

Benieuwd of deze ontspannende buitenactiviteit wat voor jou is? Al vanaf 30 euro per persoon kun je in een kleine groep van 4 tot 9 personen een uur les volgen. Op de website van Amstel Boathouse lees je er alles over.

 

Tekst: Amstel Boathouse 

Gedeeld

verder lezen