Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID – AUGUSTUS 2019

Gepubliceerd op: 9 augustus 2019

Het is alweer augustus! Als je het aan ons vraagt, vliegen de zomermaanden echt voorbij. Dat betekent echter niet dat we stil zitten met ons allen, Zuid is namelijk ook de afgelopen maand weer een flink-bewogen stadsdeel geweest. Dit zijn de nieuwste aanwinsten!

 

TRAINMORE 24/7 – AMSTELVEENSEWEG 136

Trainmore Amstelveenseweg

Beeld: TrainMore

Dag en nacht jezelf in het zweet werken, gewoon omdat dat kan? Why not? Fitnessketen TrainMore opende begin deze maand hun eerste 24/7 geopende gym in Amsterdam aan de Amstelveenseweg. Ideaal voor mensen die onregelmatig werken of ’s nachts urenlang wakker liggen! 

 

LAKWERK – WILLEMSPARKWEG 166

Beeld: LAKWERK

LAKWERK tilt jouw salon-ervaring naar een compleet nieuw level! Met grootse expertise en service van de bovenste plank, loop jij na je bezoekje helemaal tevreden de salon weer uit. Mét een paar prachtige nagels natuurlijk. Of je nou gaat voor een klassieke behandeling of de nieuwste trends wil volgen: LAKWERK gaat altijd voor een look die net zo uniek is als jij. En dat doen ze vanaf nu ook vanaf de Willemsparkweg!

 

SUP SUP CLUB – AMSTELDIJK 223

SUP SUP CLUB

Beeld: SUP SUP CLUB

Ben jij al bekend met suppen? Dit is dé prefecte full-body activiteit op het water. Bij suppen gaat het erom dat je jezelf in balans houdt op een soort surfplank en zo over het water paddelt. Doordat je continu bezig bent je balans te houden train je je core, quads, hamstrings en bilspieren op een leuke manier. Vanaf nu kan dat gewoon in Amsterdam-Zuid, bij de gloednieuwe SUP SUP CLUB! Naast sup-lessen kun je hier ook terecht voor frisbee clinics, yogalessen en bijzondere paddle tours over de Amstel. Hier vertellen we je er meer over!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

GROEN + AKKER – GOVERT FLINCKSTRAAT 114

Beeld: Groen + Akker

Aan de Govert Flinck in De Pijp is het gloednieuwe Groen + Akker geopend! In deze zaak kun je terecht voor interieur, design én cadeautjes. Denk hierbij aan klein meubilair, kussens, vazen, boeken, servies, speelgoed en nog veel meer. Ga vooral een keertje kijken!

 

IT’S A BEAUTY AFFAIR – VAN WOUSTRAAT 197

Beeld: It’s a Beauty Affair

Van een snelle touch-up van je haar, manicure, pedicure, brows, lashes en diverse beautybehandelingen voor je werk, evenement of party, tot een volledig uitgebreid verwenmoment voor jezelf: It’s a Beauty Affair is jouw nieuwe beste vriend! De stylisten hier werken met passie en precisie en leveren vakwerk. Hier doen ze er alles aan om jou stralend weer de deur uit te laten lopen.

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen