Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID – APRIL 2019

Gepubliceerd op: 5 april 2019

Nieuw, nieuw, nieuw: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Jullie vast ook niet, daarom delen wij maandelijks de nieuwste zaakjes en winkeltjes in Zuid die een mooie aanvulling vormen op alles wat er al te vinden is in ons mooie buurtje! Neem zeker eens een kijkje bij de volgende gloednieuwe aanwinsten.

 

HIZI HAIR – MAASSTRAAT 29

Hizi Hair

Beeld: Hizi Hair

Kappersketen Hizi Hair heeft zich met hun 64ste salon gesetteld aan de Maasstraat. De salon is ingericht met witte stalen frames en lichte eikenhouten elementen. De Colorbar en Hairspa maken het bezoek tot een unieke ervaring!

 

LONGFOR SPECIALTY FOODS – MAASSTRAAT 96

Longfor Foods

Beeld: Longfor Foods

De Maasstraat is een nieuwe speciaalzaak rijker! Bij Longfor Specialty Foods vind je delicatessen van over de hele wereld onder één dak. Lekker als je een keertje een avond exotisch wilt gaan eten!

 

HOUSE OF COMPLIMENTS – SCHELDESTRAAT 42

House of Compliments

Beeld: House of Compliments

Kom langs in de nieuwe winkel aan de Scheldestraat en geniet van een bijzondere collectie aan kleding, sieraden en interieur. Deze kledingzaak in het hart van Rivierenbuurt heeft de nieuwste hippe lentekleding in de etalage stralen. Kom eens kijken bij House Of Compliments en laat je verrassen.

 

STARBUCKS – MAHLER 900

Koffie

Beeld: Pexels.com

We hoeven je vast niet uit te leggen waarvoor je terecht kunt bij de Starbucks! Deze wereldberoemde koffieketen heeft een prachtig plekje weten te veroveren op onze geliefde Zuidas. Perfect voor tussen de lange studie- of kantooruren door. Psst… Naast dat je bij Starbucks onwijs lekkere koffie scoort, kun je hier ook terecht voor een goed vullende lunch.

 

 

KIM CHI WOW – VAN WOUSTRAAT 131

Kim Chi Wow

Beeld: KIM CHI WOW

Kim Chi Wow is dé gloednieuwe Koreaanse hotspot in De Pijp. Het ontzettend vrolijke interieur maakt meteen je dag goed en dan heb je nog niet eens van het heerlijke eten geproefd… Bij Kim Chi Wow kun je terecht voor Bibimbap bowls (ook vegan!), sticky chicken en bulgogi. Klinkt jou dat niet bekend in de oren? Des te meer redenen om een keertje aan te schuiven bij Kim Chi Wow!

 

FEBO – ZEILSTRAAT 14

FEBO

Beeld: FEBO

Er is een gloednieuwe FEBO geopend in Zuid! Ook hier trek je de snacks uit de muur zoals je ze gewend bent: gemaakt vanaf een authentiek recept én elke keer weer kraakvers. Snel, makkelijk en ontzettend lekker!

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen