DIT ZIJN DE NIEUWSTE HOTSPOTS IN ZUID

door | jan 25, 2023

Iedere week openen er wel winkels, restaurants en cafés in ons mooie stadsdeel! Bezoek jij graag nieuwe hotspots? Elke maand updaten wij dit lijstje met de nieuwste plekken in Zuid, die stuk voor stuk een bezoekje waard zijn. Lees hieronder alles wat er deze maand is geopend in Amsterdam-Zuid!

QUINNIE’S | RIJNSTRAAT 179

Wil jij duurzamere keuzes maken voor jouw kleintje? Dan ben je bij Quinnie’s aan het juiste adres. Bij deze kinderwinkel in de Rijnstraat verkopen ze de mooiste pre-loved kinderkleding en serveren ze ook nog eens heerlijke koffie! Quinnie’s is namelijk niet alleen een winkel, maar ook een koffiebar met fairtrade koffie uit Peru!

Quinnies
Bali Brunch

 

 

 

HACHI | ALBERT CUYPSTRAAT 18

Hachi brengt een gloednieuwe cocktaildimensie naar de stad. Hier vier je, midden in De Pijp, het leven tot in de vroege uurtje! Deze funky bar heeft de lekkerste cocktails, beste plaatjes en een gezellig interieur.

LADYBIRD FRIED CHICKEN | SARPHATIPARK  4

Geniet van heerlijke kip, cocktails en een selectie van kaviaar bij Ladybird Fried Chicken! Dit nieuwe fast-casual restaurant in De Pijp serveert een New Yorkse benadering van de zuidelijke keuken. Een concept dat in Nederland is geboren en wordt gedragen door zowel de lokale bevolking als toeristen. Gerechten zijn geïnspireerd door herinneringen aan Amerikaanse recepten en familiediners vermengd met de cultuur van New York!

BAKKERIJ VAN VESSEM | CORNELIS SCHUYTSTRAAT 34H

Bakkerij van Vessem is al jarenlang een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij waren al in de Schuyt te vinden, maar nu op een nieuwe plek! De schitterende winkel ligt vol met heerlijke broden en andere lekkernijen.

 

BALI BRUNCH 82 | STADHOUDERSKADE 82A

Het menu van Bali Brunch maakt het moeilijk om maar één gerecht te kiezen. Bij deze Indonesische parel kan je terecht voor ontbijt, brunch, lunch of gewoon een lekkere kop koffie! Een gezellige sfeer, uitgebreid menu en vriendelijk personeel!

 

 

 

 

 

Hachi