Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Iedere week openen er nieuwe winkels, restaurants en cafés in Zuid. In deze rubriek zetten we elke maand een aantal nieuwe hotspots in de schijnwerpers.

 

JUMBO

GELDERLANDPLEIN

Jumbo City heeft op het Gelderlandplein haar 700ste vestiging geopend. Een bijzondere mijlpaal. Zeven dagen per week kunnen klanten terecht voor hun dagelijkse boodschappen en verse maaltijden. De nieuwe winkel geeft extra aandacht aan biologische, vegetarische en vegan producten.

 

De 700ste winkel in winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam werd met een druk op de knop feestelijk geopend door familie Van Eerd, CFO Ton van Veen, filiaalmanager Mike Spaans en het team van Jumbo City Gelderlandplein.

 

HOUSE OF SEIYOU

CORNELIS SCHUYTSTRAAT 46A

Bij House of Seiyou kun je terecht voor 3D ontspanningsmassages die een positief effect hebben op zowel fysiek als mentaal welzijn. Met de high-tech massagestoelen krijg je een heerlijke rustgevende massage zonder dat er fysiek contact aan te pas komt.

 

House of Seiyou

 

RIALTO

DE BOELELAAN 1111

Onlangs opende Rialto een gloednieuw filmtheater op de campus van de Vrije Universiteit Amsterdam. Met vier filmzalen belooft Rialto VU dé nieuwe culturele hotspot te worden van de Zuidas. Na de voorstelling kun je terecht voor een lekker drankje bij hun eigen gloednieuwe café: Bar Boele.

 

Opening Rialto VU – Door Melanie Lemahieu