NIET TE MISSEN STANDS TIJDENS MASTERS OF LXRY 2018

Gepubliceerd op: 4 december 2018

Masters of LXRY

Beeld: Goed Folk

Vanaf donderdag 6 december zal de RAI Amsterdam weer volledig in het teken staan van de Masters of LXRY. Op een recordoppervlakte van bijna 42.500 vierkante meter tref je alles op het gebied van weelde en pure luxe! Toe aan een klein voorproefje? Wij lichten een aantal stands uit die je zeker niet voorbij wil lopen!

 

 

ALLERGROOTSTE HORLOGECOLLECTIE VAN EUROPA

 
Gassan Diamonds Masters of LXRY

Beeld: Gassan Diamonds

Masters of LXRY is de enige plek waar juwelenhuis GASSAN de allergrootste horlogecollectie van Europa laat zien. Benieuwd naar de unieke stukken van wereldmerken als Rolex, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Tudor en OMEGA? Dan ben je hier dus aan het goede adres! GASSAN pakt overigens extra groot uit. Onder de naam GASSAN’s Choices vind je een heus pop-up restaurant naast hun stand dat gebaseerd is op het favoriete restaurant in Cannes waar de familie al 40 jaar komt.

 

ALLERDUURSTE FILE

Masters of LXRY

Beeld: Eric van Vuuren

Tijdens de Masters of LXRY rijdt de allerduurste file aan premium automerken de beursvloer op. Uniek dit jaar is dat bijna alle grote premium automerken vertegenwoordigd zijn en hun nieuwste modellen en andere noviteiten met het publiek zullen delen. Uiteraard mag hierbij de stand van Kimman met Land Rover en Jaguar hier niet ontbreken!

 

VOETJES VAN DE NIEUWE PARKETVLOER

Vloerenhuis Masters of LXRY

Beeld: Vloerenhuis

Vloerenhuis Amsterdam staat voor het derde jaar op Masters of LXRY. Samen met het Zwitserse merk ‘Bauwerk Parket’ delen ze een stand. Doe inspiratie op voor een prachtig nieuwe vloer en laat je door het uiterste vriendelijke personeel adviseren over welke vloer het meest past bij jouw persoonlijke woonwensen! 

 

JE LAATSTE FEESTJE

STER Uitvaartplanners

Last, but definitely not least; dat gaat ook op voor de stand van STER Uitvaartplanners. Vorig jaar ontvingen zij de meeste reacties op hun opvallende stand. Voor sommigen lijkt een uitvaartplanner wellicht een vreemde eend in de bijt tussen al andere stands die de ‘positieve zaken’ van het leven uitlichten. Maar niets is minder waar; het team van STER Uitvaartplanners haalt namelijk alles uit de kast om van jouw laatste feestje een passende knalfuif te maken! 

 

 

MAG OOK GENOEMD WORDEN…

Wellicht geen stand, maar wel zeker noemenswaardig is dat Masters zich ook jaarlijks inzet voor het goede doel! ‘Maatschappelijke betrokkenheid is niet alleen een taak van de overheid, maar van ons allemaal’, vinden ze bij Masters of LXRY – en dát vinden wij ook! De organisatie werkt daarom samen met grote en minder grote initiatieven om hen te steunen bij het goede doel dat zij nastreven. Vorig jaar was dit de Johan Cruijff Foundation en dit jaar heeft de organisatie gekozen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Way to go!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 7, 8, 9 DECEMBER

Maak je klaar voor een spetterend weekend want deze dagen wordt Amsterdam-Zuid omgetoverd tot een winterwonderland mét de nodige luxueuze ambiance. Van de grootste premium lifestylebeurs van Europa tot kerst-activiteiten: dit doe jij dit weekend in Zuid.

WEEKENDTIPS 30 NOVEMBER, 1, 2 DECEMBER

Dit weekend belooft een écht Sinterklaasweekend te worden. Met nog maar een paar dagen op de teller tot pakjesavond zijn er nog een hele hoop inkopen en voorbereidingen te doen. Én liggen er wat mooie kansen om de beste man nog een laatste keer te zien voordat hij weer naar Spanje vertrekt. Daarnaast staan er ook weer een hoop andere activiteiten op de planning die je echt niet wilt missen. Dit is waar je dit weekend moet zijn!

WEEKENDTIPS 23, 24, 25 NOVEMBER

En daar is ‘ie alweer: ons geliefde weekend! Terwijl we hier op kantoor de laatste artikeltjes van de week aan het tikken zijn, gaan in heel Amsterdam-Zuid langzaam aan alweer mensen richting huis om heerlijk samen te eten en het weekend te vieren. Er staan ook dit keer weer talloze evenementjes op de planning waarmee we dat allemaal op onze eigen manier kunnen doen. Wat doe jij dit weekend?

NIEUW IN ZUID: DECEMBER 2018

Al die gloednieuwe zaken, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Gelukkig is dat ook nergens voor nodig want ze blíjven maar komen. Ook deze decembermaand heeft Amsterdam-Zuid weer prachtige, spiksplinternieuwe zaakjes voor ons in petto. Wij verwelkomen ze in ieder geval met open armen en raden jullie aan zeker even een kijkje te nemen bij deze toppers!

COMING SOON: BIJNA OPEN IN ZUID!

We zijn alweer halverwege november, de tijd gaat sneller dan dat we bij kunnen houden! Er staan alweer een hele hoop toffe spots op de planning die heel binnenkort een plekje in ons prachtige Zuid komen te bemachtigen. Houd je ogen goed open: aan deze zaakjes moet je de komende tijd echt even een bezoekje brengen!