Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIET TE MISSEN STANDS TIJDENS MASTERS OF LXRY 2018

Gepubliceerd op: 4 december 2018

Masters of LXRY

Beeld: Goed Folk

Vanaf donderdag 6 december zal de RAI Amsterdam weer volledig in het teken staan van de Masters of LXRY. Op een recordoppervlakte van bijna 42.500 vierkante meter tref je alles op het gebied van weelde en pure luxe! Toe aan een klein voorproefje? Wij lichten een aantal stands uit die je zeker niet voorbij wil lopen!

 

 

ALLERGROOTSTE HORLOGECOLLECTIE VAN EUROPA

 
Gassan Diamonds Masters of LXRY

Beeld: Gassan Diamonds

Masters of LXRY is de enige plek waar juwelenhuis GASSAN de allergrootste horlogecollectie van Europa laat zien. Benieuwd naar de unieke stukken van wereldmerken als Rolex, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Tudor en OMEGA? Dan ben je hier dus aan het goede adres! GASSAN pakt overigens extra groot uit. Onder de naam GASSAN’s Choices vind je een heus pop-up restaurant naast hun stand dat gebaseerd is op het favoriete restaurant in Cannes waar de familie al 40 jaar komt.

 

ALLERDUURSTE FILE

Masters of LXRY

Beeld: Eric van Vuuren

Tijdens de Masters of LXRY rijdt de allerduurste file aan premium automerken de beursvloer op. Uniek dit jaar is dat bijna alle grote premium automerken vertegenwoordigd zijn en hun nieuwste modellen en andere noviteiten met het publiek zullen delen. Uiteraard mag hierbij de stand van Kimman met Land Rover en Jaguar hier niet ontbreken!

 

VOETJES VAN DE NIEUWE PARKETVLOER

Vloerenhuis Masters of LXRY

Beeld: Vloerenhuis

Vloerenhuis Amsterdam staat voor het derde jaar op Masters of LXRY. Samen met het Zwitserse merk ‘Bauwerk Parket’ delen ze een stand. Doe inspiratie op voor een prachtig nieuwe vloer en laat je door het uiterste vriendelijke personeel adviseren over welke vloer het meest past bij jouw persoonlijke woonwensen! 

 

JE LAATSTE FEESTJE

STER Uitvaartplanners

Last, but definitely not least; dat gaat ook op voor de stand van STER Uitvaartplanners. Vorig jaar ontvingen zij de meeste reacties op hun opvallende stand. Voor sommigen lijkt een uitvaartplanner wellicht een vreemde eend in de bijt tussen al andere stands die de ‘positieve zaken’ van het leven uitlichten. Maar niets is minder waar; het team van STER Uitvaartplanners haalt namelijk alles uit de kast om van jouw laatste feestje een passende knalfuif te maken! 

 

 

MAG OOK GENOEMD WORDEN…

Wellicht geen stand, maar wel zeker noemenswaardig is dat Masters zich ook jaarlijks inzet voor het goede doel! ‘Maatschappelijke betrokkenheid is niet alleen een taak van de overheid, maar van ons allemaal’, vinden ze bij Masters of LXRY – en dát vinden wij ook! De organisatie werkt daarom samen met grote en minder grote initiatieven om hen te steunen bij het goede doel dat zij nastreven. Vorig jaar was dit de Johan Cruijff Foundation en dit jaar heeft de organisatie gekozen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Way to go!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen