Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIET TE MISSEN SPOTS AAN DE AMSTELVEENSEWEG

Gepubliceerd: 20 juli 2018 21:30

Beeld: Huislijn

De Amstelveenseweg is naast een belangrijke verbinding tussen Amsterdam en Amstelveen, ook nog eens een straat waar menig Zuid-bewoner graag komt voor een lekker drankje, wat lekkers te eten, de nodige shopsessies en een stukje ontspanning. De Amstelveenseweg heeft talloze hotspots in petto, dus wij vonden het tijd worden om deze straat eens extra in het zonnetje te zetten!

 

LAVINIA – AMSTELVEENSEWEG 192

Beeld: Lavina Good Food

Kies een fijn plekje binnen of plof neer op het terras en geniet van de gezelligheid aan de Amstelveenseweg. Lavinia biedt een onwijs uitgebreide kaart aan ontbijt- en lunchopties. Kies jij vandaag voor een pizetta of ga je voor een kleurrijke salade?

 

IMAGINE – AMSTELVEENSEWEG 131

Beeld: Imagine

Volgens Imagine maakt anderen blij maken, jezelf ook blij. Naast dat je hier terecht kunt voor cadeaus (voor anderen, of een keertje voor jezelf), boeken en speelgoed, is er ook nog eens de mogelijkheid om het haar van je kinderen te laten knippen!

 

PATISSERIE LINNICK – AMSTELVEENSEWEG 75

Beeld: Patisserie Linnick

Het water loopt ons al in de mond bij enkel de gedachte aan de heerlijke creaties van Patisserie Linnick. Geniet van de lekkerste taartjes, macarons en chocolade! Leuk om te weten: bij Linnick kun je ook deelnemen aan een workshop bonbons of macarons maken! Hmm…

 

ANNE&MAX – AMSTELVEENSEWEG 196

Anne&Max noemt zichzelf ook wel ‘jouw huiskamer in de stad’ en niet voor niets: hier kun je dagelijks terecht voor ontbijt, koffie, lunch, een high-tea… Om te werken achter je laptop of om eventjes te ontspannen en tot rust te komen.

 

TIMOTHY OULTON – AMSTELVEENSEWEG 136

Voor een mega-toffe interieurzaak waarbij elk meubelstuk en accessoire met de hand is gemaakt, zit je nergens beter dan bij Timothy Oulton. Laat je wegblazen en inspireren door de mooiste en meest creatieve collecties.

 

RON GASTROBAR – SOPHIALAAN 55

Restaurant Ron gastrobar, onder leiding van chefkok Ron Blaauw, heeft niet voor niets een Michelinster weten te bemachtigen. Het restaurant biedt een exclusief 6-gangen diner, de lekkerste kazen-plateaus en verrukkelijke specials, waarvan je kunt genieten in een fijne sfeer. “Geen typisch sterrenrestaurant, wij doen het anders”, aldus chefkok Blaauw.

 

CAFÉ SCHINKELHAVEN – AMSTELVEENSEWEG 126

Bij Café Schinkelhaven drink je een heerlijke kop Fair Trade Bocca koffie of een verfrissend speciaalbiertje. Binnen, of op het zonnige en sfeervolle terras. Oh, en trommel al je vrienden op, want iedere maandagavond wordt er hier een spannende en gezellige pubquiz georganiseerd!

Tekst: Lisa Kroesen

 

Gedeeld

verder lezen

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN Gepubliceerd op: Dustin Huisman – oprichter van TROPHY BY GASSAN − en muzikant Jonna Fraser van Blessed Nights hebben onlangs hun krachten gebundeld en een fantastisch evenement neergezet. Veel...

TROPHY BY GASSAN

TROPHY BY GASSAN

TROPHY BY GASSAN VOOR HEM EN HAAR! Gepubliceerd op: In het leven geroepen met maar één doel: jou bijzonder laten voelen door een uniek juweel te dragen. TROPHY BY GASSAN is hét high-end merk dat gepersonaliseerde juwelen...