Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NATUURLIJK JONG!: EEN KOPLOPER IN NATUURLIJK JONG BLIJVEN

“DE BESTE VERSIE VAN JEZELF, ZONDER DAT HET GEKNUTSELD LIJKT”

Gepubliceerd op: 3 december 2019

Natuurlijk Jong!

Zussen Sylvie en Annika de Jong hebben dezelfde passie: mensen mooier maken door het beste in ze naar boven halen. Om die reden startten zij in 2011 Natuurlijk Jong!: koploper in ooglidcorrecties en huid verbeterende behandelingen. Nu zijn Sylvie en Annika dagelijks bezig met hun passie. Hun doel? Vrouwen en mannen op een frisse manier ouder laten worden. Hoe je je van binnen voelt, moet ook te zien zijn in de spiegel.

 

NATUURLIJK RESULTAAT

De zussen hebben een toonaangevend bedrijf neergezet in Midwoud, 30 minuten van Amsterdam. Hier kun je niet alleen terecht voor de befaamde ooglidcorrecties, maar ook voor talloze huid verbeterende behandelingen. Annika: “Mensen komen uit het hele land naar ons toe voor de ooglidcorrecties. Maar we doen ook injectables, peelings, skinboosters en EBD.” Sylvie en Annika voeren gemiddeld tachtig ooglidcorrecties per maand uit. “Het blijft leuk! Elk oog is weer een andere uitdaging”, vertelt Sylvie. “We vinden het heel belangrijk dat het resultaat natuurlijk is. Vaak horen we van klanten dat ze complimenten krijgen over hun frisse uitstraling, zonder dat het mensen opvalt dat ze geopereerd zijn. Dat is denk ik het mooiste compliment.”

 

EEN VERTROUWD GEZICHT

Naast service, kwaliteit en patiëntveiligheid, staat de persoonlijke benadering hoog in het vaandel bij Natuurlijk Jong!. Het kleine team is goed op elkaar ingespeeld en de lijntjes zijn kort. Annika: “Sylvie en ik doen voornamelijk ooglidcorrecties en injectables. We doen alles zelf: van de intake tot de nacontrole.” Sylvie vult aan: “Je ziet dus van begin tot eind één gezicht, dat maakt het bij ons heel vertrouwd en laagdrempelig. Je bouwt echt een relatie op tijdens het traject.” Dat het werk verder gaat dan een correctie of behandeling is wel duidelijk. Sylvie: “Mensen komen hier vaak met mooie redenen. Dat ze bijvoorbeeld echt een keertje voor zichzelf willen kiezen. Of een moeilijke periode achter de rug hebben en nu met positieve dingen bezig willen zijn. Dat maakt ons werk diepgaander dan je zou denken.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

INNERLIJK EN UITERLIJK IN BALANS

Ook eerlijkheid staat voorop bij de zussen. Tijdens het kosteloze intakegesprek kijken ze naar de wensen, de mogelijkheden en de haalbaarheid. “Onze missie is om vrouwen en mannen op een frisse manier te laten verouderen. Hoe ze zich van binnen voelen, moet ook te zien zijn in de spiegel. Een goede balans tussen het innerlijk en het uiterlijk dus! Het gaat echt om de beste versie van jezelf zonder dat het geknutseld lijkt.” Volgens Annika kan een kleine verandering een grote impact hebben: “ Met relatief kleine ingrepen kan het uiterlijk echt een stuk frisser uit de verf komen. Daar maak je mensen heel blij mee, je ziet ze weer gelukkig de deur uitgaan en dat is mooi!”

 

Natuurlijk Jong!

 

NATUURLIJK JONG! OM DEZE REDENEN:

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen
  • Gecertificeerde kliniek
  • Jarenlange ervaring
  • Mooie prijzen voor een goede kwaliteit
  • Klein team, vaste gezichten
  • Zelf het operatiemoment bepalen
  • Parkeergelegenheid voor de deur
  • 7 dagen in de week bereikbaar, feestdag of niet

 

 

Tekst: La Toya Sensen-Ramsahai & Lisa Kroesen

 

Gedeeld

verder lezen