Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NAIL-IT! HIER KUN JE TERECHT VOOR EEN MAGNIFIEKE MANICURE

Gepubliceerd op: 9 december 2020

Life is not perfect but your nails can be! Nu de feestdagen eraan komen, is er natuurlijk niets leuker dan jezelf trakteren op een mooie manicure. Ga jij voor lang, kort, acryl of gel? Of weet je het misschien helemaal niet zo goed en heb je dringend advies nodig? In ál die gevallen kun je terecht bij deze top zaakjes in Amsterdam-Zuid! 

 

LAQUE BOUTIQUE – WILLEMSPARKWEG 4

Beeld: Laque Boutique

Laque Boutique is een wel heel chique nagel boutique aan de Willemsparkweg. Absoluut een lust voor het oog! Hier wil je wel eventjes lekker gaan zitten om je nagels te laten doen. Er wordt altijd gewerkt met hoogwaardige producten en je loopt gegarandeerd perfect gelakt de deur weer uit. Benieuwd? Bekijk ook hun Instagram!

 

LAKWERK OUD-ZUID – WILLEMSPARKWEG 166

Beeld: Lakwerk Oud-Zuid

“Come for a classic, or go wild with some of the latest nail trends”, bij Nagelstudio Lakwerk kan het allemaal! Dit is een schitterende studio midden in Oud-Zuid waar je in stijl van een nieuw setje nagels wordt voorzien. Check even hun Instagram: je zult versteld staan! Bij Lakwerk werken ware kunstenaars.

 

SOAP – VAN BAERLESTRAAT 122

Beeld: SOAP

Heb je behoefte aan een beetje me-time? Dan ben je bij SOAP aan het juiste adres! Je kunt hier terecht voor een hoop heerlijke behandelingen, waaronder een goede manicure. Vind je het leuk om je dochter of nichtje mee te nemen? Dan is er voor haar een ‘little diva’ behandeling te boeken. Een superleuk uitje!

 

TILLY’S NAILSTUDIO – BEETHOVENSTRAAT 83

Beeld: Tilly’s Nagelstudio

Uiterlijke verzorging is helemaal van deze tijd! En dát weten ze bij Tilly’s Nailstudio! Voor een magnifieke manicure of een setje mooie acryl- of gelnagels ben je bij deze spraakmakende studio aan het juiste adres. Bij Tilly is het altijd gezellig!

 

SALON DC – RUYSDAELSTRAAT 15

Beeld: Salon DC

Aan de Ruysdaelstraat vind je SALONdc. Hier kun je onder andere binnenwandelen voor nagelverzorging, een stevige manicure of natuurlijk acryl- en gelnagels. Debby Cornelissen zorgt er samen met haar collega’s voor dat jij met perfect verzorgde nagels de deur weer uit loopt, heerijk!

 

ALL DARING BEAUTY – SCHELDESTRAAT 110

Beeld: All Daring

Bij All Daring in de Rivierenbuurt ben je aan het juiste adres wanneer jouw handen en nagels wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Naast een manicure of nagelbehandeling kun je hier leuke specials boeken! Zoals bijvoorbeeld het bruidspakket, de moeder-dochterbehandeling of een pakket speciaal voor nagelbijters. Benieuwd? Lees hier meer.

 

LASHES & BROWS – TWEEDE VAN DER HELSTSTRAAT 25

Beeld: Brows and Lashes

Meet Debbie! Bij Lashes & Brows zorgt Debbie Houtman ervoor dat jij met nagels geheel in stijl de salon weer verlaat. In 2015 begon de enthousiaste onderneemster als nagelstyliste aan de Tweede van der Helststraat. Naast voor nagels, kun je bij haar ook terecht voor wimper lifting en microblading. Lekker divers! Lees hier meer.

 

UNIVERSAL NAILS – MAASSTRAAT 25

Beeld: Universal Nails

Manicure, pedicure, gellak of kunstnagels, you name it en bij Universal Nails helpen ze je graag aan een paar goed verzorgde handen en voeten! Absoluut een aanrader. Deze nagelsalon staan voor laagdrempelig, toegankelijk en betaalbaar. Je geniet van persoonlijke aandacht én je wordt geholpen door een gediplomeerde stylist, die op de hoogte is van de actuele beauty- en modetrends. Loop gerust eens binnen bij deze mooie nagelstudio aan de Maasstraat of maak online een afspraak op hun website!

 

BLU NAILBAR – ALBERT CUYPSTRAAT 214

Beeld: Blu Nail Bar

Ga langs bij Blu Nail Bar voor een prachtige nagel make-over! Bij deze leuke studio midden in De Pijp maken de stylisten van jouw nagels ware kunstwerkjes. Benieuwd naar hun werk? Bekijk het hier!

 

TUTTI COLORI – VAN BAERLESTRAAT 87

Beeld: Tutti Colori

Bij Tutti Colori aan de Van Baerlestraat lakken ze jouw nagels in alle kleuren van de regenboog! Ga voor een ingetogen nudekleurtje of pak lekker uit met felle tinten en glitters: álles is mogelijk. Je kunt er terecht voor een manicure, pedicure, kunstnagels en zélfs voor een nagelstyling opleiding! Dan kun je het voortaan zelf.

 

Nothing better than a fresh set of nails! Ben jij team gellak, of ga je liever voor acryl?

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai & Florentine Waller

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

  Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015...