Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NAGELLAKTRENDS VOOR AANKOMENDE ZOMER

DURF TE SHINEN MET JE NAGELS!

Gepubliceerd: 18 juni 2018 16:30

Het huidige weer in Nederland is al een tijdje zomerproof, maar hoe zit het eigenlijk met je nagels? Ai! Door de drukte weer eens vergeten of geen flauw benul welke kleuren momenteel ‘in’ zijn? Bof jij even, we speurden speciaal voor jou het wereldwijde web af om op zoek te gaan naar dé zomertrends op het gebied van nagellak. 

MELLOW YELLOW
Aangezien de zon al lekker schijnt, zetten we die toon meteen maar even door op de nagels. Ook dit jaar is geel van de partij als trendkleur. Niet iedereen kan de knalkleur hebben qua kleding-outfit, maar als subtiele touch – op de nagels – kom je er altijd goed mee weg. 

PERFECTE NUDE-KLEUR
Nooit uit de mode: ‘nude’ mag ook deze zomer met trots shinen op je nagels. Moeilijk kiezen welke tint het beste bij je past? Daar zit maar één ding op: testers aanbrengen op al je nagels en kijken welke het dichts bij je eigen huidskleur ligt. Eenmaal jouw perfecte nude-kleur gevonden? Dan was het dit testklusje meer dan waard.

 

I EAT GLITTERS FOR BREAKFAST
Ja en als je toch glitters eet, dompel je nagels dan ook maar even onder in dat ontbijt. Glitter, in de zomer? Yes! En stel je eens voor hoe gezellig ze zullen twinkelen in de zon! Juist. Dan zijn glitters ineens niet zo’n raar idee meer, hè? Toch iets too much voor je? Ga dan voor metallic, dat mag ook.

 

DOT DOT DOT
Gek op stippels en outfits met polka dots? Zorg dan voor matchende nagels door middel van een stip. Eéntje maar! Minimalistisch blijft ook in de beauty-industrie de boventoon voeren. Met strepen werkt het overigens hetzelfde. Een strak streepje nagellak en de toon is gezet.

En, zat er iets voor je tussen? Wij gaan in ieder geval aan de slag met glitters én shinen op de redactie!

 

Tekst: Michelle Verstappen

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

  Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015...