Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Bij LOTT.gioielli in de Cornelis Schuytstraat laten ze vrouwen schitteren. Van subtiele sieraden tot de befaamde statement-oorbellen; bij LOTT. vind je echte key items. De LOTT.girls gaan graag samen met jou op zoek naar het perfecte moederdagcadeau. Jouw moeder is er één uit duizenden en verdient alle extra aandacht. Wij geven je graag wat tips om jou moeder dit jaar extra te verwennen.

 

LOTT. winkel Cornelis Schuyt

 

Tip 1. Laat haar schitteren

LOTT. maakt Moederdag extra speciaal dit jaar met een moederdagcollectie. Met aandacht ontworpen voor bijzondere moeders. Pak uit voor misschien wel de belangrijkste vrouw in jouw leven en laat haar schitteren met de MY MOM IS A STAR sieraden. De collectie biedt oorbellen en armbanden in verschillende stijlen, van parels tot sterren. Met zo’n cadeau maak je Moederdag dit jaar onvergetelijk!

 

LOTT. My Mom is A Star

 

Tip 2. Laat haar stralen

Laat je moeder stralen met een item uit LOTT.’s nieuwe lentecollectie. Hét cadeau voor moeders met een liefde voor de lente en die houden van kleur. De nieuwe lentecollectie zorgt voor de ideale transitie met oorbellen in fleurige pastelkleuren. Verras je moeder en kies een iconische set oorbellen in de kleur die past bij jouw moeders karakter.

 

LOTT. Moederdagcollectie

 

Tip 3. Laat haar zich uniek voelen

Wil je écht uitpakken? Kies dan voor een persoonlijk cadeau! Trakteer je moeder op een bezoek aan de designbar in de brandstores van LOTT. en creëer samen met onze specialisten een eigen uniek design. Je moeder kiest haar eigen favoriete materialen, elementen en stekers en na vijf werkdagen zijn haar unieke statement oorbellen klaar om gedragen te worden. Een bijzonder cadeau dat haar uniek zal laten voelen!

 

 

Ervaar de service van LOTT.gioielli

LOTT. onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en schoonheid te combineren. De iconische sieraden worden handgemaakt in het atelier, waardoor elk design uniek is. In de brandstore in de Cornelis Schuyt staat het team voor je klaar om jou te voorzien van de beste service zodat je gegarandeerd een sieraad vindt dat helemaal bij jouw moeder past.

 

Een speciaal cadeau voor de ZOZ-lezers
We vinden het geweldig dat jij je moeder verrast met een cadeau van LOTT. en daarom ontvangen lezers van Zie Oud Zuid magazine de gehele maand mei 15% korting bij besteding vanaf € 75. Neem Zie Oud Zuid magazine mee naar de flagshipstore in Amsterdam en laat hem zien bij het afrekenen. Let op: deze actie is alleen geldig in de flagshipstore in Amsterdam en loopt tot en met eind mei 2022.

Ontdek de Moederdagcollectie én de lentecollectie van LOTT.gioielli in de brandstores en via www.lottgioielli.com

Cornelis Schuytstraat 21
020 233 46 08

 

Tekst: Esmeralda Groen & Beeld: LOTT.gioielli