MUST-HAVE ZOMER ITEM: EEN BOEK!

HIER SCOOR JE DIE VAN JOU IN ZUID

Gepubliceerd op: 6 augustus 2018

Casperle

Beeld: Casperle Kinder en Jeugdboeken

Of je deze zomer nu ligt te bakken op een tropisch strand, met een kleedje in het park vertoeft of vanaf je Amsterdamse balkon in een hangmat bungelt; deze tijd van het jaar is ideaal voor… een boek!
En dan niet zo één vanaf een digitaal scherm, daar kijken we door het jaar heen tenslotte al genoeg naar, maar één met van die knisperende bladzijdes; niets tipt aan een echt ouderwets boek.

Maar, waar kun je neuzen tussen de nieuwste exemplaren en echte klassiekers? Wij zetten de mooiste (en oudste) boekwinkels in Zuid voor je op een rij.

 

HET MARTYRIUM – VAN BAERLESTRAAT 170 – 172

Het Martyrium

Beeld: Het Martyrium

Los van het feit dat Het Martyrium een prachtige boekwinkel is, kun je er ook heel goed terecht wanneer je iets krapper bij kas zit. Martyrium heeft namelijk de beste en meest uitgebreide ‘Ramsj-afdeling’ van Amsterdam! Wat dit betekent? Honderden boeken voor een sterk gereduceerde prijs; uitgever blij met een verkocht boek, jij blij met je zomerparel tegen een lage prijs!

 

BOEKHANDEL VAN ROSSUM – BEETHOVENSTRAAT 32

Boekhandel van Rossum

Beeld: Boekhandel van Rossum

Van Rossum bestaat al sinds 1929, maar als je de levendige Facebookpagina bekijkt zie je dat hier niet stil gezeten wordt! Tot 1 september vind je bij Van Rossum de grote Zomeropruiming! Misschien dat je de nieuwste titels van Karin Slaugther, Dan Brown of Saskia Noort wel kunt scoren voor een prikkie!
Boekhandel van Rossum ook het adres voor andere leuke events als boekpresentaties, masterclasses en de beroemde ‘Tips van Beth’ op de FB-pagina.

 

BOEKHANDEL MINERVA – KONINGINNEWEG 229

Boekhandel Minerva

Beeld: Boekhandel Minerva

Bij Minerva in het mooie Oud-Zuid kun je terecht voor een breed scala aan boeken; niet alleen leesboeken, maar bijvoorbeeld ook reisgidsen. Heb je dus een leuke stedentrip of backpack-reis voor de boeg? Scoor je travelguide dan hier.
Goed om te weten; als iets niet op voorraad is, bestellen ze het bij Minerva graag en wordt het morgen al geleverd!

 

BOEKHANDEL JIMMINK – ROOSEVELTLAAN 62

Boekhandel Jimmink

Beeld: Boekhandel Jimmink

Mocht je even geen tijd hebben voor een bezoekje aan de winkel, dan kun je bij Jimmink ook gemakkelijk online bestellen! Daarnaast heeft Jimmink een hele lijst met vakantie-toppers in verschillende categorieën op de website gepresenteerd. Makkelijk wanneer je niet direct kunt kiezen!

 

CASPERLE KINDER- EN JEUGDBOEKEN – SARPHATIPARK 99

Casperle Kinderboeken

Beeld: Casperle Kinderboeken

Ben je op zoek naar een boek voor de kids? Ga dan eens langs bij Casperle aan het Sarphatipark! Hier kun je terecht voor kinder- en jeugdboeken maar ook voor bijvoorbeeld verantwoord speelgoed. Er worden verschillende voorlees-momenten georganiseerd voor de kids, dus houd de Facebook zeker in de gaten als je een keertje aan wilt sluiten.

 

Tekst: Liselot Homburg & La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

12X SHOPPEN IN DE P.C. HOOFTSTRAAT!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures 12X SHOPPEN IN DE P.C. HOOFTSTRAAT! Gepubliceerd op: Een dagje P.C. staat garant voor een dagje luxe shoppen! Boordevol mooie merken en nog mooiere etalages, kun...

STRAAT IN BEELD: PARNASSUSWEG

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures STRAAT IN BEELD: PARNASSUSWEG Gepubliceerd op: Eén van de leukste winkelstraten in de Stadionbuurt is de Parnassusweg. Deze straat loopt van het...

ONZE FAVORIETE NAJAARSTRENDS!

Ben je benieuwd wat er niet in jouw kledingkast mag ontbreken om deze herfst en winter de show te stelen? Wij zetten onze favoriete trends op een rijtje!

HIER MOET JE WEZEN TIJDENS EEN DAGJE GELDERLANDPLEIN

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures HIER MOET JE WEZEN TIJDENS EEN DAGJE GELDERLANDPLEIN Gepubliceerd op: Als we érgens in Amsterdam-Zuid goed terecht kunnen voor al onze shop-wensen, dan is het...