Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

MEET MR MARVIS: HET KORTE BROEKENMERK UIT AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 8 juni 2021

Je zou misschien verwachten dat de perfecte shorts en zwembroeken ergens uit de Méditerranée komen, maar niets is minder waar! Al meer dan vijf jaar maakt het Amsterdamse MR MARVIS naam met zijn handgemaakte shorts en broeken van duurzaam katoen. Het merk combineert de ultieme pasvorm met een tijdloze stijl. Inmiddels heeft MR MARVIS negen soorten broeken in de collectie in meer dan vijftig verschillende kleuren. Afgelopen april werd naast de flagship store in Amsterdam, een tweede fysieke winkel geopend in Antwerpen.

 

 

ZOEKTOCHT NAAR DE PERFECTE SHORTS

Ieder jaar weer was het voor Steven Vrendenbarg een opgave om de perfecte korte broek te vinden. Vaak pas na een volle dag zoeken werd een exemplaar gevonden dat aan de minimale voorwaarden voldeed. Maar diezelfde broek bleek vaak het volgende jaar uit de collectie te zijn en dan kon de zoektocht opnieuw beginnen… Deze frustratie leidde ertoe dat creatief directeur Steven – samen met vrienden Aafke Tuin (designer) en David Sipkens (algemeen directeur) – in 2015 het heft in eigen handen nam en samen de perfecte short ging ontwikkelen. Gedurende een jaar werd de basis gelegd voor het merk MR MARVIS: een perfect zittende short, gemaakt van duurzame materialen en onder eerlijke arbeidsomstandigheden vervaardigd in Portugal. Na het succes van de eerste shorts – The Originals – volgden al snel nieuwe modellen waaronder zwembroeken, shorts voor kinderen en lange broeken. Momenteel bestaat de volledige Perfect Shorts & Trousers Family uit negen verschillende stijlen.

 

DE ULTIEME FIT VERANDERT NOOIT

The Originals kwam uit in 2016 en sindsdien is de ultieme fit onveranderd gebleven. Dit is een belofte die het merk bij al zijn broeken doet: na de lancering blijven pasvorm en look voor altijd hetzelfde. Het enige wat verandert is het aantal kleurenopties. Elk jaar worden er nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd, wat tot resultaat heeft dat bijvoorbeeld The Originals nu in meer dan veertig kleuren verkrijgbaar zijn.

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie << 

>>  Vervolg artikel << 

 

TOT IN DE DETAILS

Naast het feit dat alle producten met de hand worden gemaakt in Portugal van duurzame materialen, onderscheid MR MARVIS zich met doordachte details die in elke broek terugkomen. Zo zorgt de deels elastische broekband voor een ongeëvenaard draagcomfort, heb je met de verborgen zak met ritssluiting een veilige plek voor waardevolle spullen en zorgen de verfijnde merkdetails voor een subtiele merkbeleving.

 

 

VOOR ELKE GELEGENHEID

Alle shorts en broeken van MR MARVIS hebben eigenschappen die ze uniek maakt ten opzichte van de rest van de collectie. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van verschillende stoffen of een subtiel verschil in design. Zodoende is er voor elk moment een geschikte broek van MR MARVIS; van thuis ontspannen op de bank naar een zonovergoten kustplaats aan de Middellandse Zee of een espresso en krant bij de coffee corner in de straat. Wat je ook doet, een MR MARVIS past altijd.

 

 

GET INSPIRED & GET FITTED

Het ‘get inspired & get fitted’ – concept staat garant voor een perfecte winkelervaring. Alle reden dus om snel langs te gaan voor een kop koffie en een perfecte short!

 

 

Tekst & Fotografie: MR MARVIS

Gedeeld

verder lezen

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...