Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Bij tandartspraktijk MOQM – je spreekt het uit als Mokum – doen ze het net even anders. Geen steriele wachtkamers waar je de minuten wegkijkt, maar een gezellige ruimte met vintage meubels. Lieneke en Thilo hebben nog maar net hun deuren geopend aan de Van Baerlestraat en kunnen niet wachten om de Zuid-bewoners te laten zien hoe (anders) het er hieraan toe gaat.

 

Lieneke

Persoonlijk

‘Niet alleen een mond, maar een persoon’ luidt hier als motto. Lieneke heeft haar specialisatie en jarenlange ervaring in diverse praktijken omgezet tot de ideale plek voor haar patiënten. “Persoonlijke aandacht staat bij ons op één. Dat is ook de reden dat we maar twee behandelkamers hebben. We willen echt de tijd en ruimte bieden. Dat gaat verder dan enkel medisch handelen: wij denken met je mee. Heb je vaker een gaatje? Dan bekijken we samen of het wellicht kan liggen aan je dieet. Goede mondzorg is geen eenrichtingsverkeer, dat doe je samen.”

 

Tandarts MOQM

 

Duurzaam

MOQM is een kleinschalige, persoonlijke tandartspraktijk met een moderne twist. “Zo gebruiken we de nieuwste technieken en technologieën, maar wel zo duurzaam mogelijk. We recyclen bijvoorbeeld onze mondkapjes en maken gebruik van een 3D-scanner waardoor het niet meer nodig is om die vreselijke afdrukken te maken met bitjes. Wel zo prettig, ook voor de natuur.”

 

 

Sfeer

Uitkijkend over het Museumplein zak je hier toch net even anders weg in de tandartsstoel dan je gewend was. Lieneke en Thilo zijn verknocht aan Amsterdam en hebben de gezelligheid van de stad meegenomen naar hun praktijk. Zo is de balie geïnspireerd op een bar, is de kleding van het team ontworpen door een Amsterdamse designer en zijn de deurschilderingen gecreëerd door WIJCK. Om nog maar te zwijgen over het gezellige en huiselijke interieur…

 

Thilo

 

Bij MOQM kun je terecht voor controle & reiniging, behandelingen, aligners (doorzichtige beugels) en esthetische ingrepen. Lieneke en Thilo heten je van harte welkom voor een intake!