MONDAY MOTIVATION: BOOTCAMPEN IN ZUID

door | jul 22, 2018

Een goede manier om de hele zomer in shape te blijven, is het volgen van bootcamplessen! Ideaal wat ons betreft: je hoeft niet in een muffe sportschool te staan, je werkt op je eigen tempo maar wel in groepsverband voor de gezelligheid en support én je kunt lekker naar buiten. Benieuwd waar je in Zuid kunt bootcampen? Lees dan snel verder!

 

NEXT-LVL

Beeld: Next-LVL

Personal trainer Farid heeft een enorme passie voor sport en trainen en dat wil hij jou meegeven! Zijn BeaBootcamp speelt zich af in het Beatrixpark en is ontworpen voor iedereen. In een groep van maximaal 10 personen voer jij de oefeningen uit op je eigen level. Farid zorgt ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft, wat een prettig en persoonlijk randje aan de bootcamp geeft. Psst… Houd jij wel van een beetje variatie en wil jij je spieren naar next level brengen? Volg dan de Bea * Power* Bootcamp!

 

CROSSCAMP AMSTERDAM

Buiten sporten is heerlijk, wie weet pak je nog een paar zonnestraaltjes mee! Crosscamp houdt ook van buitenlucht en verzorgt daarom bootcamps in de prachtige parken en pleinen in Zuid. Zo is het Ijsselplein een locatie waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Het doel van Crosscamp is om jou uit te dagen, ervoor te zorgen dat je je fysiek en mentaal beter voelt en sterker maakt. De bootcamptraining is elke keer weer anders maar de kern ligt bij een mix van bootcamp, kickboxen en krachttraining. Stap eens uit die vertrouwde sportschool en daag jezelf uit!

 

PERFUEL

Beeld: Perfuel

Go hard or go home, dat is het motto tijdens de bootcamps van Perfuel! Iedere maandag- en donderdagavond geven zij bootcamptrainingen waarbij je wordt uitgedaagd om gewoon te doen en te blijven doorgaan. Een leuke bijkomstigheid bij Perfuel is dat er ook de optie is voor bedrijfsbootcamps. Maak het teamverband sterker en stap met zijn allen een gedurfde bootcamp in. Een hoge team-spirit gegarandeerd!

 

Tekst: Lisa Kroesen