Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

MEEST DUURZAAM GERENOVEERDE GEBOUW IN ZUID!

Gepubliceerd op: 24 september 2018

Duurzame Pand Goede Doelen Loterij

 

Van een verwaarloosd pand tot het meest duurzaam gerenoveerde gebouw van Nederland: de groene metamorfose gebeurde in slechts twee jaar en het pand is óók nog eens gevestigd in Zuid. Wij zijn supertrots!

Het gerenoveerde, meest duurzame pand van Nederland is er eentje van de bovenste plank. Het gebouw voldoet aan de klimaatdoelstellingen van Parijs, waardoor deze ‘Paris Proof’ genoemd mag worden. Daarnaast is het pand bestempeld met het duurzaamheidskeurmerk BREAAM Outstanding voor het ontwerp. Wederom een mooie stap vooruit in het al steeds groener-wordende Amsterdam-Zuid! Vanaf oktober wordt dit duurzame pareltje de thuisbasis voor de Goede Doelen Loterijen. Met dit pand willen zij anderen inspireren om zelf verder te werken aan hun missie: een betere en duurzame wereld!

 

Het spectaculair gerenoveerde pand is gevestigd aan de Beethovenstraat 200. Een prachtig voorbeeld voor de rest van Amsterdam-Zuid, future-proof met het oog op de volgende generatie. Gaat jouw groene hart hier ook sneller van kloppen?

 

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen