Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Europa’s meest exclusieve zakenbeurs opent na 711 dagen haar deuren weer

MASTERS EXPO is een must see voor iedere ondernemer die graag wilt groeien. Ontmoet nieuwe prospects, leer van topondernemers en ervaar exclusieve lanceringen. Alle kennis en kunde die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer is van 18 tot 22 november te vinden in de RAI.

The Forward Edition van MASTERS EXPO start op donderdag met een exclusieve preview. Hier krijg je de kans om als een van de eerste de beurs te betreden en te genieten van exclusieve lanceringen en primeurs. Elke beursdag bestaat uit een uitgebreid programma vol exclusieve lanceringen, exquise proeverijen, muziek en dans. Ontmoet exposanten, ondernemers, investeerders, CEO’s, leiders en politici om te netwerken of om samen het glas te heffen op een mooie toekomst. Ook heeft elke beursdag een inspirerend programma van MASTERS UNITED, met lessen en lezingen van topondernemers en persoonlijke interviews onder leiding van Wilfred Genee, Humberto Tan en Jort Kelder. Traditiegetrouw sluit de beurs op maandag met ‘Business Monday,’ de grootste netwerkdag van Nederland.

MASTERS EXPO is de sleutel tot succes voor iedere succesvolle ondernemer!

Bestel hier je kaarten en bekijk hieronder het uitgebreide programma

Het programma

 

THE EXCLUSIVE PREVIEW
Je bent de eerste die na ruim 700 dagen de beursvloer van MASTERS EXPO weer betreedt.  En daarmee ben je exclusief getuige van alle officiële lanceringen, primeurs en unieke presentaties op de beurs.

Donderdag 18 november 12.00 – 22.00 uur | Dresscode: Tenue de ville chique

 

FABULOUS FRIDAY

Exclusieve small events zorgen op deze dag voor netwerken op niveau, met op de achtergrond spraakmakend entertainment. Bij uitstek een dag voor inspiratie, kennis en nieuwe inzichten.

Vrijdag 19 november 12.00 – 22.00 uur | Dresscode: Tenue de ville

 

MASTERS UNITED

NIEUW: MASTERS EXPO organiseert twee exclusieve congresdagen, waar Jort Kelder, Wilfred Genee en Humberto Tan in gesprek gaan met visionair, ondernemers en topdogs over de toekomst van de BV Nederland. Elke dag een nieuw geluid. Elke dag nieuwe lessen te leren. Elke dag nieuwe mensen die je ontmoet.

Donderdag 18 november 14.30 – 18.00 uur

Vrijdag 19 november 15.00 – 18.30 uur

 

SOPHISTICATED SATURDAY

Een dag met een Royal English Touch: van een perfecte high tea tot English songs everybody knows. Wining and dining and doing business.

Zaterdag 20 november 10.00 – 17.00 uur | Dresscode: Tenue de ville

 

VIP NIGHT: ROARING TWENTIES (by invite only)

In Black Tie over de rode loper, champagne en de meest exclusieve culinaire verrassingen, live walking entertainment, lanceringen, presentaties, kleine feestjes, grootse borrels. Zoveel vertier, zoveel bekijks.

Zaterdag 20 november 20.00 – 00.00 uur | Dresscode: Black Tie with a touch of Roaring Twenties

 

PERFECT SUNDAY

Dé dag bij uitstek om te genieten van de uitzonderlijke gastronomie van de vele restaurants op MASTERS EXPO: gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambacht en uniciteit.

Zondag 21 november 11.00 – 21.00 uur | Dresscode: Tenue de ville

 

BUSINESS MONDAY

Traditiegetrouw is de maandag uitgeroepen tot Business Monday: de ‘grootste netwerkdag van Nederland’, wanneer alle borrels en small-events op de beurs in het teken staan van netwerken op niveau, zoals de populaire Herenlunch en Leading Ladies Lunch.

Maandag 22 november 12.00 – 19.00 uur | Dresscode: Business Suit