MASSAGESALONS VOOR ME-TIME IN ZUID

door | mrt 23, 2021

Een beetje ontspanning kunnen we allemaal wel gebruiken… En vooral nu het lijkt alsof we alleen maar tijd achter onze beeldschermen spenderen, moeten we niet vergeten om af en toe een ontspanningsmomentje in te plannen bij de masseur! Gelukkig zijn er in Amsterdam-Zuid heel wat fijne plekken waar je je even grondig kunt laten masseren. Na een bezoekje aan de volgende salons, voel je je weer energiek, volledig zenn en klaar om er weer tegenaan te gaan!

AKASHA HOLISTIC WELLBEING – CONSERVATORIUM HOTEL – VAN BAERLESTRAAT 27

Een oase van kalmte en sereniteit midden in het hart van bruisend Museumkwartier! Bij Akasha kun je terecht voor heerlijke ontspannende holistische behandelingen. De massages van hoogwaardige kwaliteit zijn een fusie van vernieuwende westerse methodes en eeuwenoude, oosterse tradities. Boek even een moment om heerlijk te ontspannen of juist een massage om vol energie de dag tegemoet te gaan, alle behandelingen zijn op maat en vervullen dus jouw behoefte op dat moment!

 

Akasha - Conservatorum Hotel
Doctor Feel Good

Beeld: Doctor Feel Good

FIVE CITY SPA – EEERSTE JACOB VAN CAMPENSTRAAT 39

Five City Spa geeft veel om het hebben en onderhouden van een gezonde levensstijl, en gelooft erin dat ontspanning daar een groot onderdeel van uit maakt. Geniet van een Five Full Body Massage waarbij al je vijf zintuigen de aandacht krijgen, waardoor je een ultieme spa-ervaring beleeft. Laat vooral weten wat jouw eigen voorkeuren en focuspunten zijn, want de masseurs en masseuses denken graag met je mee!

NAGOMI SPA – OKURA – FERDINAND BOLSTRAAT 333

 

In het speciale wellness gedeelte Nagomi Spa in Hotel Okura Hotel, ontsnap je uit de drukte van de stad en leg je jezelf even flink in de watten. De Japanse betekenis van Nagomi is ‘kom tot rust’, en dit behelst de essentie van deze spa. Verwennerij bij Nagomi Spa vertegenwoordigt de Japanse ontspanning met massages zoals de authentieke bamboemassages en shiatsu-behandelingen. De bamboemassage zorgt voor verlichting van stress en spanning in het lichaam en is dus ideaal als je even helemaal zenn wilt worden!

 

 

 

Scent of Bali

Beeld: Scent of Bali

GENTLE BEGINNINGS – MINERVAPLEIN 40-III

Eventjes speciaal voor de zwangere vrouwen en net bevallen vrouwen onder ons: als er iemand een massage verdient, dan zijn jullie het wel! Dagenlang werken voor twee is namelijk absoluut niet niks. Bij Gentle Beginnings weten ze heel goed hoe bijzonder een zwangerschap is en hoe ze jou helemaal in de watten kunnen leggen aan de hand van ontspannende zwangerschapsmassages. Neem voor meer informatie zeker eventjes een kijkje op de site!

DOCTOR FEELGOOD – SCHELDESTRAAT 16 / GEORGE GERSHWINPLEIN 2

Bij Doctor Feelgood ligt de complete focus op – de naam verklapt het al – het goed laten voelen van iedereen die de drempel overstapt. Voel jij je eenmaal goed, dan geef je anderen ook weer een goed gevoel en dat is waar dit bedrijf voor staat.  Doctor Feelgood heeft een breed scala aan massages in de aanbieding. Maak jouw voorkeuren duidelijk en geef je vervolgens over aan de ervaren handen van de masseurs van deze salon. Lees hier meer over onze persoonlijke ervaring!

 

BABASSU – CORNELIS SCHUYTSTRAAT 40

Wil je even lekker dat alles los gemasseerd wordt? Breng dan een bezoekje aan Babassu in de Cornelis Schuytstraat! Boek bijvoorbeeld een Babassage en ontspan van top tot teen van deze verwennerij met een mix van warme aromatische oliën! Ook voor zwangere vrouwen bieden ze hier de perfecte ontspanning voor moeder en baby met de Baby love zwangerschapsmassage.

 

Five City Spa

Beeld: Five City Spa

 

 

 

 

 

 

SCENT OF BALI – ALBERT CUYPSTRAAT 63

Ben jij er de afgelopen zomer helemaal niet tussenuit geweest? Geen probleem, want jij kunt even heerlijk naar Bali ontsnappen zonder de prachtige straten van Amsterdam-Zuid te hoeven verlaten. Stap naar binnen bij Scent of Bali en ervaar absolute ontspanning tijdens een zalige massage door ervaren masseurs. Weg van het gehaaste leven en ga even terug naar de basis.

 

ZUIVER AMSTERDAM – KOENENKADE 8

Bij Spa Zuiver kun je er even lekker tot jezelf komen met de fijne massages die zij bieden! Kies voor een sportmassage, een bamboo massage, een hotstone massage of een ontspanningsmassage. Mocht je nog tijd over hebben dan kun je de behandeling nog combineren met bijvoorbeeld een facial of een pedicure. Zo loop jij helemaal zen de behandelruimte uit!

 

 

 

Advertentie