Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

MAAK KENNIS MET THE COLOR!

TRENDSETTER OP HAARKLEUR- EN BEAUTY GEBIED

28 maart 2018 14:08

fotocredits: The Color

Graag stel ik mijzelf voor: mijn naam is Iris (36 jaar) en ik ben werkzaam als Creative Director bij The Color. Ik woon al jaren in de Rivierenbuurt met mijn partner Jeffrey en zoontje Skyler, dus ik ben helemaal thuis in Zuid! In januari 2016 openden wij de eerste The Color hair coloring salon in de Van Woustraat. In 2017 hebben wij een tweede en derde vestiging geopend in Nijmegen en Amsterdam-West. Begin juni opent onze vierde salon: The Color Haarlemmerdijk, in Amsterdam-Centrum. Vanaf nu hou ik je maandelijks op de hoogte van alle ins and outs op haarkleur- en beauty gebied. Ook deel ik inspirerende tutorials. Zo doe je direct ideeën op voor jouw nieuwe look!

Wat is The Color?

Wij zijn het eerste salonconcept in Nederland waar de focus ligt op haarkleuren. Daarnaast wordt er bij The Color op hoog niveau geknipt. Twee keer per jaar breng ik onze Color Specialisten op de hoogte van alle trends. Onze Color Director Floor Mulder vertaalt deze trends naar nieuwe kleurtechnieken. De kracht van onze specialisten is dat zij altijd haarkleuren creëren die passen bij onze klanten. Als Creative Director ben ik verantwoordelijk voor onze company strategie, branding, trendwatching, marketing/communications, social media, The Color’s webshop en in-store digitalisering. Zo, dat is een mond vol. In het kort ben ik verantwoordelijk voor het gevoel binnen The Color, zowel online als offline.

Zomertrends

Twee keer per jaar schieten wij een campagne waarin we de nieuwste haarkleuren laten zien. In onze Behind The Scenes video deel ik de zomertrends met je: https://youtu.be/NFertVsgYac

Afspraak via Whatsapp

Bij The Color maak je eenvoudig een afspraak bij één van de salons via onze WhatsApp-service. Ook kun je ons volgen op Instagram @thecolorisyou. TheColor.nl biedt je elke dag een nieuwe dosis inspiratie. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kleurtrends.

Say Hello!

iris@thecolor.nl
www.thecolor.nl

Tekst: Iris Poldervaart

Maandelijks houdt Iris (36, Creative Director bij The Color) je op de hoogte van alle ins and outs op haarkleur- en beauty gebied. Ook deelt ze inspirerende tutorials. Zo doe je direct ideeën op voor jouw nieuwe look!

 

 

 

 

 

 

fotocredits: Shadée Naomi

Gedeeld

verder lezen