Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

5X OVERHEERLIJKE POKEBOWLS IN ZUID!

Gepubliceerd: 14 juli 2018 10:00

Lekker fris, gezond en vers bereid; dat zijn de pokébowls waar wij blij van worden. Vaak kun je deze bowls volledig naar eigen smaak samenstellen, zodat je alleen maar eet waar jij op dat moment zin in hebt. Verse zalm, tonijn, zeewiersalade, avocado, mango… De keuze is reuze! Regelmatig bestellen we er zelf eentje en daarom willen we jullie deze fijne spots niet onthouden.

 

HOLÁ POKÉ – CEINTUURBAAN 276 

Hola Poke Ceintuurbaan Amsterdam Zuid

Beeld: Holá Poké

Holá Poké is de nieuwe aanwinst op de Ceintuurbaan. Net geopend op 1 februari. Verse vis bij een verse shop! De van origine Hawaiiaanse pokebowls worden hier volgens authentiek recept bereid. Goed vooraf gemarineerd zodat jouw Vulcano of Vegetariano op z’n best smaakt!  

 

SUSHITO – EERSTE VAN DER HELSTSTRAAT 74

Beeld: Sushito

Er gaat geen week voorbij dat we niet stiekem een avondje Sushito eten. Deze pokebowls zijn zo vers, de porties zijn huge en er wordt zeker niet zuinig gedaan met verse ingrediënten zoals geflambeerde zalm, krab en zeewiersalade. Ook erg lekker: de sushi burrito! De ingrediënten van jouw pokebowl gewikkeld in een sushirol.

 

THE POKE MARKET – ZEILSTRAAT 34

The Poké Market Amsterdam Zuid

Beeld: The Poké Market

Buiten het feit dat de pokebowls hier heerlijk zijn, is het een hele beleving op zich om hier van je creatie te genieten. Wat een prachtige zaak is The Poké Market! Met fantastisch flamingo behang en roze krukjes waan je je hier meteen in de vakantiesferen. Even een uitvlucht naar de tropen dus! Ben jij hier al eens geweest?

 

BOWLS & BUNS – MARKET 33 & HOOFDDORPWEG 17

Beeld: Bowls & Buns

Bij Bowls & Buns haal je, zoals de naam al zegt heerlijke pokebowls en goed getopte bao buns. Sinds mei dit jaar is er naast de vestiging op de Zuidas ook een vestiging geopend aan de Hoofddorpweg. Twee keer smullen dus in Zuid!

 

TEMAKERY – FERDINAND BOLSSTRAAT 128

Temakery

Beeld: Temakery

Fast casual food – zo presenteren ze hun bowls bij Temakery. Wij snappen wel waarom! In een handomdraai flans je samen met hen jouw gewenste pokebowl in elkaar en geniet je op ontspannen wijze van jouw gezonde hap! 

 

 

 

Tekst: La Toya Ramsahai & Jeffrey Struijk

Gedeeld

RECENT

verder lezen

DE BESTE CROISSANT VAN AMSTERDAM: UITERAARD IN ZUID

Als er íets ‘fijne zondagochtend met een ontbijtje op bed’ schreeuwt, dan zijn het wel croissantjes! Deze onmisbare lekkernij verovert al jarenlang het mooie Amsterdam, waar ze wel in honderden zaakjes verkrijgbaar is. Tijd voor een ware croissantjestest! Want waar kun je nou terecht voor de állerlekkerste croissant? Culy.nl zocht het uit en wat blijkt: ons prachtige Zuid mag wel twee topzaakjes op haar naam schrijven waar je dit lekkere halvemaantje kunt scoren!

EEN BLAUWE MAANDAG IN AMSTERDAM-ZUID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures EEN BLAUWE MAANDAG IN AMSTERDAM-ZUID Gepubliceerd op: Het is Blue Monday. ‘I’m blue, daba-di-daba-da’ knalt uit de speakers met en een strakblauwe...