Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

LEKKER BUITEN SPORTEN BIJ DEZE TENNIS EN PADELBANEN!

Gepubliceerd op: 7 augustus 2018

Amstelpark Tennis

Beeld: Amstelpark Tennis

Nog zo’n heerlijke bijzaak van de zomer: buiten sporten is extra fijn! Wist je dat er in Zuid volop mogelijkheden zijn om even lekker een balletje te slaan? Of je voorkeur nu uitgaat naar tennis of het uit Spanje overgewaaide padel, wij zetten een aantal topspots voor je op een rijtje!

 

AMSTELPARK – KOENENKADE 8

Amstelpark Tennis

Beeld: Amstelpark Tennis

Het Amstelpark bij Zuiver Amsterdam staat bij velen bekend om de toernooien die hier gespeeld worden. Je kunt hier echter ook losse banen huren! Voor nu zijn de zomerbanen perfect, maar voor het najaar zijn er ook winterbanen beschikbaar. Heb je nog niet zoveel plannen deze zomervakantie? Er worden hier ook tenniskampen voor kids georganiseerd!

 

PLAY PADEL CLUB OLYMPIAPLEIN – OLYMPIAPLEIN 31

Padel

Beeld: Play Padel Club NL

Wist je dat Padel de snelst groeiende sport binnen Nederland is? Ook hiervoor zijn volop mogelijkheden in Zuid! Via Play Padel Club Amsterdam kun je op het Olympiaplein een baan huren met het ‘Pay & Play’ principe. Wil je liever eerst even oefenen voordat je je vrienden alle hoeken van de baan laat zien? Dan kun je ook eerst een lesje boeken. Extra leuk: op zondag worden hier vaak barbecues georganiseerd!

 

T.C. KATTENLAAN – VONDELPARK

T.C. Kattenlaan

Beeld: T.C. Kattenlaan

Tennissen met het ultieme Zuid-gevoel doe je in het Vondelpark. De perfecte club hiervoor is T.C. Kattenlaan, letterlijk gevestigd in het Vondelpark. Om hier te tennissen heb je een lidmaatschap nodig, dus kijk vooral even op de website voor alle mogelijkheden en wie weet ben jij van de partij tijdens de clubkampioenschappen!

 

PLAY PADEL CLUB ZUIDAS – CLAUD DEBUSSYLAAN

Play Padel Club

Beeld: Play Padel Club NL

Ook op de Zuidas vind je padelbanen van ‘Play Padel Club’. Ideaal als je meteen vanuit kantoor wilt gaan! Hiervoor heb je geen lidmaatschap nodig en er is geen wachtlijst. Met ‘Pay & Play’ kun je spontaan meteen aan de “slag”. Met welke 3 vrienden of collega’s ga jij de uitdaging aan?

 

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

Als werkende moeder van twee dochters weet Renée Vervoorn, oprichtster en co-owner van PLTS, als geen ander hoe makkelijk een workout er tijdens de hectiek van het dagelijks leven erbij inschiet. Wanneer je dan eindelijk tijd hebt om te sporten, is het wel zo fijn als...

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

You want to sweat out your sins? Kom dan naar Sin City Boxing! Deze high-end boutique studio aan de Rijnstraat richt zich op het aanbieden van de beste workout ervaring op het gebied van boksen en kickboksen. In de luxe boutique studio kun je indivudeel met een personal trainer of in groepsverband aan de slag. Ook vind je er een heuse merchandise cor- ner waar jij een complete Sin City-outfit scoort om je sportieve ervaring compleet te maken.

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

De Nederlandse Obesitas Kliniek is een gevestigde naam in de strijd tegen overgewicht. Dat de mogelijkheden en begeleiding vanuit de kliniek een ware kick-start kunnen vormen in de strijd tegen overtollige kilo’s, ondervond ook free- lance business analist Moniek. Bij haar werd recentelijk een maagballon geplaatst.

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN Gepubliceerd op: Afgelopen vrijdag vond de tiende editie van de Zuidas Run plaats. Heb je om de een of andere reden dit moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten van dit sportieve spektakel, bij...