LEKKER BUITEN SPORTEN BIJ DEZE TENNIS EN PADELBANEN!

door | aug 7, 2018

Amstelpark Tennis

Beeld: Amstelpark Tennis

Nog zo’n heerlijke bijzaak van de zomer: buiten sporten is extra fijn! Wist je dat er in Zuid volop mogelijkheden zijn om even lekker een balletje te slaan? Of je voorkeur nu uitgaat naar tennis of het uit Spanje overgewaaide padel, wij zetten een aantal topspots voor je op een rijtje!

 

AMSTELPARK – KOENENKADE 8

Amstelpark Tennis

Beeld: Amstelpark Tennis

Het Amstelpark bij Zuiver Amsterdam staat bij velen bekend om de toernooien die hier gespeeld worden. Je kunt hier echter ook losse banen huren! Voor nu zijn de zomerbanen perfect, maar voor het najaar zijn er ook winterbanen beschikbaar. Heb je nog niet zoveel plannen deze zomervakantie? Er worden hier ook tenniskampen voor kids georganiseerd!

 

PLAY PADEL CLUB OLYMPIAPLEIN – OLYMPIAPLEIN 31

Padel

Beeld: Play Padel Club NL

Wist je dat Padel de snelst groeiende sport binnen Nederland is? Ook hiervoor zijn volop mogelijkheden in Zuid! Via Play Padel Club Amsterdam kun je op het Olympiaplein een baan huren met het ‘Pay & Play’ principe. Wil je liever eerst even oefenen voordat je je vrienden alle hoeken van de baan laat zien? Dan kun je ook eerst een lesje boeken. Extra leuk: op zondag worden hier vaak barbecues georganiseerd!

 

T.C. KATTENLAAN – VONDELPARK

T.C. Kattenlaan

Beeld: T.C. Kattenlaan

Tennissen met het ultieme Zuid-gevoel doe je in het Vondelpark. De perfecte club hiervoor is T.C. Kattenlaan, letterlijk gevestigd in het Vondelpark. Om hier te tennissen heb je een lidmaatschap nodig, dus kijk vooral even op de website voor alle mogelijkheden en wie weet ben jij van de partij tijdens de clubkampioenschappen!

 

PLAY PADEL CLUB ZUIDAS – CLAUD DEBUSSYLAAN

Play Padel Club

Beeld: Play Padel Club NL

Ook op de Zuidas vind je padelbanen van ‘Play Padel Club’. Ideaal als je meteen vanuit kantoor wilt gaan! Hiervoor heb je geen lidmaatschap nodig en er is geen wachtlijst. Met ‘Pay & Play’ kun je spontaan meteen aan de “slag”. Met welke 3 vrienden of collega’s ga jij de uitdaging aan?

 

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai