Iedere vrouw streeft naar een jonge, gezonde en stralende huid. Vooral met een drukke agenda en stressvolle baan heeft je huid veel te incasseren. Huidexpert en beautyondernemer Lindsay van der Looij begrijpt dat als geen ander en biedt vrouwen de kans om voor eens en altijd af te rekenen met rimpels, fijne lijntjes en zichtbare poriën. “Na meer dan 20 jaar ervaring met verschillende huidtypes-, aandoeningen en skincare producten, besloot ik zelf een krachtige anti-aging lijn te ontwikkelen,” vertelt Lindsay. Haar skincare-lijn LABAREAU is een ware hit onder Zuid-bewoners, influencers en BN’ers. Estelle Cruijf, Jaimie Vaes en Isa Hoes vertellen hun bevindingen.

 

Labareau

Labareau: de skin-care routine voor thuis

 

Skin-care routine voor thuis

In haar eigen huidinstituut Bloy in Oud-Zuid boekt Lindsay aanzienlijke resultaten op het gebied van huidverjonging en -verbetering. Met deze praktijkervaring op zak en een aantal experts aan haar zijde, dook ze de laboratoria in om haar eigen formule samen te stellen. LABAREAU focust op huidverjonging en biedt met acht anti-aging producten de perfecte beautyroutine om je huid krachtig en stralend te behouden. Ook Isa Hoes is fan: “De fijne lijn van LABAREAU past perfect bij mij. Van peeling, dag- en nachtserum tot aan de crèmes; ze zijn rijk maar niet vet, trekken moeiteloos in en het voelt de hele dag als prettige bescherming tegen alles wat je niet in je huid wil. Het is gemakkelijk in gebruik en een lust voor het oog op je wastafel!”

 

jaimie vaes

Jaimie Vaes over haar ervaring met LABAREAU

 

Direct verschil

Lindsay is met trots gevuld dat ze naast haar vaste klantenkring bij Bloy Institute ook vrouwen thuis kan bereiken met haar skincare-lijn. “Iedereen verdient een verzorgde en stralende huid. Met een mooie huid kun je de hele wereld aan.” Wat haar lijn zo uniek maakt? De combinatie van hoogwaardige collageen met de SAXZ-12®️ technologie. Deze technologie zet in op huidelasticiteit en een verbeterde huidtextuur. Estelle Cruijf merkt al direct een verschil. “Ik gebruik LABAREAU nu drie maanden en ben supertevreden over mijn huid. Het zorgt voor een directe gezonde glow en een fittere uitstraling.” Ook Jaimie Vaes is overtuigd: “De verzorging van mijn huid vind ik heel belangrijk. De TLC die ik eraan besteed komt zowel van binnen als van buiten. Met LABAREAU geef ik mijn huid precies wat het nodig heeft. Het straalt, voelt zacht en gezond aan en het trekt niet. Mijn huid heeft er in tijden niet zo goed uitgezien sinds ik LABAREAU gebruik. Die glowy, dewy skin heb ik nu. Absolutely flawless!”

 

De skincare-lijn is online verkrijgbaar of bezoek de boutique kliniek BLOY aan de Willemsparkweg.