Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

KLANT AAN HET WOORD:

WAAROM DE 71-JARIGE ANTONIUS SPORT BIJ ANYTIME FITNESS AMSTELDIJK

Gepubliceerd op: 4 december 2019

Antonius de Boer

We kunnen het ondernemer Kenan Uysal van Anytime Fitness aan de Amsteldijk natuurlijk zelf vragen waarom het concept van zijn 24/7 geopende sportschool zo ideaal is. Maar interessanter nog is om een van zijn vaste klanten aan het woord laten. Zo raakten we aan de praat met de 71-jarige Antonius de Boer. Met een verleden als wielrenner vindt hij het fijn om aan zijn gezondheid te blijven werken in een flexibele gym zoals deze in de Rivierenbuurt. 

 

Wat is de reden dat je sport?

“Voor mijn gezondheid. Als oudere is lenigheid erg belangrijk. Spieropbouw en stabiliteit zijn essentieel. Ik merk wel dat ik minder zwaar kan trainen dan vroeger, maar dat hoeft nu ook niet meer. Als je maar blijft bewegen.”

 

Wat vind je het leukst om te doen in de sportschool?

“Krachttraining is het leukst, cardio is het saaist. Cardio gaat nooit leuk worden in de sportschool. Je kan er wel een schermpje op gooien dat je muziek kan luisteren of iets kan kijken, maar het blijft eentonig.”

 

Wat voor cardio doe je hier?

“Fietsen en op de crosstrainer.”

 

Waarom heb je gekozen voor Anytime Fitness?

“Ik was al lid toen de vorige eigenaren hier nog een sportschool hadden. Het is daarna tijdelijk dicht geweest en daardoor sportte ik een tijdje bij een grote sportschool bij de RAI. Ik miste de persoonlijke aandacht en goede begeleiding.”

 

Heb je het idee dat dat hier wel goed aan de orde komt?

“Zeker. Het team is erg leuk en ik vind het mooi om te zien hoe verschillende trainers ook zo’n andere trainingswijze hanteren. Ze begeleiden je allemaal even goed en zorgen dat je veilig sport.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

Wat onderscheidt Anytime Fitness Amsteldijk van de andere sportscholen?

“Mensen ruimen goed hun spullen op. Een enkele keer zie je nog gewichten hangen aan bijvoorbeeld de Leg Press, maar dat komt maar zelden voor. Ik vind het ook fijn dat hier geen sporters zijn die te veel lawaai maken en alles maar neergooien of laten liggen. De beschikbare apparaten zijn goed en de trainers weten waar ze het over hebben. Verder hangt er een goede sfeer en ik heb het idee dat ik hier welkom ben. Als senior word je bij sommige sportscholen raar aangekeken.”

 

Hoe ziet jouw ideale sportschool eruit?

“Oh, dat is een lastige vraag hahaha. Anytime Fitness is redelijk ideaal, alles is er wel. Sporten hier is prima, gemoedelijk. Er is een grote verscheidenheid, je hebt hier jonge en oude leden, mannelijke en vrouwelijke. Het is een mooie combinatie.”

 

Anytime Fitness Amsteldijk

 

Heb je zelf nog iets wat je kwijt wil?

“De douches en kleedkamers zijn een goede oplossing. Individueel is naar mijn idee beter.”

 

Wat zou Anytime Fitness nog kunnen verbeteren?

“Het alarm. Ik heb begrepen dat als je een te grote tas omhebt, dat het poortje dit ziet als een tweede persoon. Ik hoor het erg vaak afgaan, maar daar kunnen jullie ook niks aan doen.”

 

Tekst: Anytime Fitness Amsteldijk

Gedeeld

verder lezen