Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

KLANT AAN HET WOORD:

WAAROM WENDY GARCIA IGLESIAS SPORT BIJ ANYTIME FITNESS AMSTELDIJK

Gepubliceerd op: 20 december 2019

Wendy Garcia

We kunnen het ondernemer Kenan Uysal van Anytime Fitness aan de Amsteldijk natuurlijk zelf vragen waarom het concept van zijn 24/7 geopende sportschool zo ideaal is. Maar interessanter nog is om een van zijn vaste klanten aan het woord laten. Zo raakten we aan de praat met Wendy Garcia Iglesias (23). De sportieve Wendy trainde al even bij Anytime Fitness, en is daar sinds kort gaan werken! 

 

Wat is de reden dat je sport?

“Ik ben drie jaar geleden begonnen met fitness omdat ik niet tevreden was met hoe ik er uitzag. Nu sport ik omdat het mij goed laat voelen, mentaal en fysiek.”

 

Wat vind je het leukst om te doen in de sportschool?

“Krachttraining. Ik doe al genoeg cardio door in Amsterdam te fietsen. Om van A naar B te komen ben ik meestal een half uur onderweg.”

 

Waarom heb je gekozen voor Anytime Fitness?

“Ik werd gek van de overvolle sportscholen, welk tijdstip je ook ging. Amsterdam is een grote stad met veel inwoners dus bijna elke sportschool is te druk. Ik zocht op internet naar een gym met 24/7 toegang omdat ik daarvan al verwachtte dat het veel rustiger zou zijn. Mensen voelen de druk niet om voor sluitingstijd nog snel langs te komen, ze kunnen gewoon op hun eigen tijd gaan.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

Waarom heb je besloten om fitness te gaan doen en geen andere sport?

“Ik vond het fijn om niet vast te zitten aan trainingstijden en wedstrijden in het weekend. Met fitness kan je je ook veel meer focussen op hoe je je lichaam ‘shaped’ als het ware. Met andere sporten werk je meer aan je conditie en vaardigheden om die sport zo goed mogelijk te beoefenen.”

 

Anytime Fitness Amsteldijk

Beeld: Anytime Fitness

 

Wat onderscheidt Anytime Fitness van de andere sportscholen?

“Er zijn geen wachtrijen voor apparaten. Het komt zelden voor dat iemand anders bezig is met hetgeen wat jij wil gebruiken. Wat ook fijn is, is dat je je eigen douchehokje hebt. Ik vond het in de te drukke gyms nooit fijn om te douchen. De apparatuur vind ik ook super, alles is nieuw en er zijn ook apparaten die andere sportscholen niet hebben zoals de V Squat Machine.”

 

Zijn er nog verbeterpunten voor Anytime Fitness Amsteldijk?

“Ik mis een stairmaster! Verder vind ik alles top. Inmiddels ben ik hier ook gaan werken, dus kan ik intern wat druk uitoefenen om de stairmaster zo snel mogelijk hier te krijgen. Haha!”

 

Tekst: Anytime Fitness Amsteldijk

Gedeeld

verder lezen