Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

KLANT AAN HET WOORD:

WAAROM RON MIDDEL SPORT BIJ ANYTIME FITNESS AMSTELDIJK

Gepubliceerd op: 27 februari 2020

Anytime Fitness Ron Middel

We kunnen het ondernemer Kenan Uysal van Anytime Fitness aan de Amsteldijk natuurlijk zelf vragen waarom het concept van zijn 24/7 geopende sportschool zo ideaal is. Maar interessanter nog is om een van zijn vaste klanten aan het woord laten. Zo raakten we aan de praat met Ron Middel. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Vanwege zijn werk in de beveiliging heeft hij te kampen met onregelmatige werktijden. Ideaal dus dat hij op flexibele tijden kan sporten bij Anytime Fitness in de Rivierenbuurt. 

 

Wat is de reden dat je sport?

“Ik ben een tijdje ziek geweest. Toen heb ik niks meer gedaan en flink in gewicht aangekomen. Ik ben weer gaan sporten voor mijn gezondheid en om af te vallen.”

 

Hoe ben je mij Anytime Fitness terecht gekomen?

“Ik sportte hiervoor bij de sportschool die hier eerst zat. Dat werd toen Anytime Fitness. Ik zocht op internet wat Anytime Fitness was. Het beleid van Anytime Fitness komt overeen met wat ik verwacht van “mijn” sportschool.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

Wat vind je belangrijk in een sportschool?

“Begeleiding is heel belangrijk maar ook het kunnen trainen wanneer het mij uitkomt. Voor mijn werk moet ik werken in ploegen dus dan wil je wel kunnen trainen wanneer het jou uitkomt.”

 

Anytime Fitness Amsteldijk

 

Wat vind je nog meer fijn aan Anytime Fitness?

“De training app! Dat is een groot pluspunt. Er staan 1100 workouts op voor als je wat inspiratie nodig hebt voor je training.”

 

Tekst: Anytime Fitness Amsteldijk

Gedeeld

verder lezen