HIER HAAL JE DE LEUKSTE KERSTDECORATIE IN AMSTERDAM-ZUID

Gepubliceerd op: 6 december 2022

Tijdens de decembermaand voelt alles nét even wat gezelliger, vooral door alle versiering! Met schaamteloos veel lampjes, ballen, takken en slingers door het huis, genieten we extra veel van ons warme stulpje. Wanneer het hele spektakel er dan, zoals het hoort, op 6 januari weer uit moet balen we best wel een beetje. Was ons huis altijd al zo kaal? Gelukkig hebben we nog een hele maand om ervan te genieten en helemaal uit te pakken! Wij hebben de leukste kerstdecoratie winkels van Amsterdam-Zuid op een rij gezet!

 

menno kroon 

Bron: Menno Kroon

 

Menno Kroon – Cornelis Schuytstraat 11

 

Niet alleen de buitenkant van het pand van Menno Kroon is een eyecatcher, ook van binnen is het een feestje. Wanneer je de winkel binnenstapt word je verblind door duizenden gekleurde lichtjes, glitters, sterretjes en glansjes. Je raakt hier niet snel uitgekeken!

 

Anna + Nina  

Bron: Anna + Nina

 

Anna + Nina – Gerard Doustraat 94

 

Naast alle prachtige sieraden, die overigens een perfect cadeau zijn voor onder de boom, vind je bij Anna + Nina ook een hoop kerstdecoratie! Van kleurrijk servies en kaarsenhouders tot ornamenten en kerstkransen!

 

total 4 living 

Total4Living

 

Total4Living – Gelderlandplein

 

Bij Total4Living op Gelderlandplein kun je terecht voor je hele interieur, van de mooiste woonaccessoires, en mondgeblazen karaffen tot exclusieve sierkussens. Maar ook voor cadeau-inspiratie ben je hier aan het juiste adres! 

 

 

 

Mandy

Bron: Mandy’s Bloemenshop

 

Mandy’s Home en Mandy’s Bloemenshop – Zeilstraat 9 & 11

 

In de Zeilstraat bij Mandy’s Bloemenshop is het een groot kerstfeest! Gouden boeketten, kerstboom vormige kaarsen, winterse decoratiebeeldjes, warme spreien en nog veel meer. Mandy is klaar voor de kerst, en na een bezoekje bij haar in de winkel, jij ook!

 

Zara Home 

Bron: Zara Home

 


Zara Home – Van Baerlestraat

 

Bij de Zara slaag je nou eenmaal altijd, zo ook op de kerstafdeling! Bij Zara Home op de Van Baerlestraat vind je een uitgebreide kerstcollectie. Prachtige tafellakens, glitterende placemats, champagneglazen en feestelijke kaarsen. Zara Home heeft alles om je huis tot in de puntjes aan te kleden!

 

sissy boy 

Bron: Sissy-Boy

 

Sissy-Boy – Zuidplein 10 en Gelderlandplein

 

Bij Sissy-Boy vind je altijd van die ‘hebbedingetjes’. Originele kerstballen, gekleurde kaarsen en nog veel meer kerst-musthaves!

 

Merry Xmas Shop

Bron: Merry Xmas Shop

 

Merry Xmas Shop Amsterdam – Eerste van der Helststraat 25

 

Deze winkel schreeuwt kerst. Een grote glitter bende waar je helemaal blij van wordt! Je komt dan ook gegarandeerd thuis met een unieke bal voor in de boom.

 

Gedeeld