Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DÉ KERSTBOOMTRENDS VAN 2018

Gepubliceerd op: 6 december 2018

Kerstboomtrends 2018

Sinterklaas is weer vertrokken naar Spanje, dus het is de hoogste tijd om de kerstboom in huis te halen! Ben jij de versiering en de kerstballen die je al jaren gebruikt helemaal zat en is het tijd voor wat nieuws? Gelukkig zijn er weer allerlei nieuwe kersttrends! Wij zetten ze voor je op een rijtje zodat jij sowieso de hipste den van heel Amsterdam-Zuid in huis zal hebben staan.

 

SPRANKELENDE STIJL

kerstboomtrends 2018

Dit jaar wordt Kerstmis niet enkel sfeervol, maar bovenal stijlvol. Een sprankelende boom gevuld met de meest luxueuze materialen, zijdezachte stoffen en diepe goudtinten zien we terug in de woonkamers van de Zuid-bewoners. Weg met de saaie kerstboom die slechts een paar ballen en een lichtsnoer bevat: we krijgen er een parel van een statementboom voor terug! Wees vooral niet te zuinig met het gebruik van diepe kleuren. Aubergine, bordeaux rood, emerald groen en koningsblauw: het gevoel van design overheerst de Kerst.

 

REBELSE BOOM

Kerstboomtrends 2018 jungle

Een boom die perfect past bij de interieurtrends van nu en dus vlekkeloos aansluit bij de uitstraling van jouw huis. Denk out of the box en haal de tropische sferen jouw woonkamer in met een kerstboom in jungle-sferen. Groen is helemaal hot! Mix en match met van alles binnen de botanische sferen: van kerstballen in bladvormen tot tropische kleuren waaronder felle geeltinten en warme (donker)rode kleuren. Voeg wat hippe plantjes in jouw interieur toe en je bent klaar voor de Kerst!

 

ROYAL FLORAL

Kerstboomtrends 2018 bloem

En daarmee is de kous nog niet af met de botanische sferen! Er is namelijk nóg een kerstbomentrend die hip en happening is en deze heeft alles te maken met bloemen. Dit jaar gaan er namelijk geen simpele slingers en kerstballen in jouw boom, maar kleurrijke en vrolijke bloemen. Met de kunstbloemen kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Kleuren die helemaal hot zijn, zijn onder andere aubergine, pioen-roze, turkoois en warm grijs. Een prachtige match voor als je een donkerpaars verfje op de muur hebt.

 

SPIJKERDEN(IM)

Kerstboomtrends 2018 denim

De Scandinavische trend overheerst ondertussen alweer een flinke poos de interieurmarkt en ook dit jaar zetten we deze weer door, en wel in onze kerstboom! De kleuren die bij deze trend centraal staan zijn ijsblauw, donkerblauw, aardsbruin, wolkenwit en zacht oranje. Voor een speciaal Zuid-randje kun je hier ook nog goud aan toevoegen. Qua materialen komen spijkerstof, mat en glas aardewerk, kurk, terracotta en steen naar voren. Om het helemaal af te maken kun je bijvoorbeeld enkele takken in een mooie matte vaas zetten en kussentjes van spijkerstof op de bank plaatsen.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

DROOMHUIZEN IN ZUID: VAN EEGHENLAAN

DROOMHUIZEN IN ZUID: VAN EEGHENLAAN 2-II Gepubliceerd op: Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om...