Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

JUMPING AMSTERDAM 2019 KOMT ERAAN!

De komende editie van Jumping Amsterdam wordt nog feestelijker dan we gewend zijn! Naast de terugkeer van de Longines FEI Jumping World CupTM in de RAI Amsterdam, viert Jumping Amsterdam namelijk haar 60-jarige jubileum! Deze mijlpaal wordt gevierd met een bijzondere Diamond Edition.

 

Beeld: Jumping Amsterdam

 

DIAMOND EDITION
Eind januari is het weer zover: dan kunnen we weer vier volle dagen genieten van Jumping Amsterdam! Dit evenement staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. Van 24 tot en met 27 januari kun je hier volop genieten van de paardensport. En deze editie wordt nóg bijzonderder dan normaal. De extra toegevoegde evenementenhal, betekent 4000 vierkante meter vol stands, lekker eten en drinken en entertainment. De publiekstribune is groter en biedt daarmee extra plaats voor de goede sfeer waar Jumping om bekend staat. Daar moet je bij zijn!

 

SPRINGRUITERS VAN DE BESTE KLASSE
De beste springpaarden ter wereld worden van stal gehaald om in ons Amsterdam Zuid te te laten zien wat ze in petto hebben. Deelname van de absolute top is dan ook gegarandeerd. Donderdag 24 januari staat in het teken van de top van de basisruiters in Nederland. Op vrijdag is de Grand Prix en op zaterdag kun je de FEI Dressage WorldupTM bijwonen! Voor de échte liefhebbers is er een speciale passe-partout om niks te hoeven missen. Ook de jonge paardenfans kunnen hun hart ophalen: op zondagochtend worden er leuke, gekke en interactieve shows afgewisseld met spannende wedstrijden, speciaal voor de jongsten.

 

OP HET PUNTJE VAN JE STOEL
En alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om dit populaire evenement bij te wonen, zijn er ook nog een spectaculaire shows te zien! In het verleden nam bijvoorbeeld Flying Frenchman Lorenzo heel het publiek in zijn greep toen hij staande op de rug van zijn tien paarden in volle galop de piste door scheurde. Ook dit jaar belooft Jumping Amsterdam weer een hoop moois voor je in petto te hebben! Enthousiast geworden? Kijk hier voor tickets en info!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

6X ZOMERFESTIVALS IN ZUID

De zomer komt eraan en dat betekent dat het festivalseizoen weer compleet losbarst. Amsterdam-Zuid zit vol met toffe locaties voor een leuk feestje

NIEUW IN ZUID – JUNI 2019

Nieuw, nieuw, nieuw: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Jullie vast ook niet, daarom delen wij maandelijks de nieuwste zaken en winkeltjes in Amsterdam-Zuid