De winkel van sieradenmerk LOTT.gioielli op de Cornelis Schuytstraat is helemaal ready voor de feestdagen. Met een prachtige etalage en de nieuwste feestcollectie staat het team klaar om jou te helpen aan een kerstcadeau waar je gegarandeerd punten mee scoort.

 

MAAK EEN STATEMENT

 

LOTT.gioielli is opgericht in 2010 en onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid. LOTT.gioielli is een toonaangevend sieraden merk wat zich kenmerkt door haar statement oorbellen. Alles wordt met de hand gemaakt in hun eigen atelier in Nederland. De sieraden worden in kleine oplages gemaakt waardoor elk design uniek is. Geen wonder dat BN-ers en influencers zo fan zijn van dit merk.

 

 

KLEURRIJKE HIGH-END SIERADEN

 

Met de sieraden van LOTT. loop je er altijd bij volgens de laatste trends. Deze kleurrijke statement pieces zijn de perfecte accessoires om iedere outfit compleet te maken. Behalve schoonheid staat LOTT. ook voor goede kwaliteit. Er worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt om deze high-end sieraden te maken, waardoor de items langer meegaan. Why? Because you deserve a LOTT! Daarnaast zet LOTT.gioielli zich in voor ethisch verantwoorde processen en werken nauw samen met hun partners om ervoor te zorgen dat hun gedragscode wordt nageleefd.

 

ERVAAR DE SERVICE VAN LOTT.

 

LOTT.gioielli heeft circa 150 verkooppunten in NL waaronder twee eigen Brandstores in Den Bosch, Amsterdam en de Bijenkorf. In deze iconische brandstores ervaar je de ultieme LOTT. beleving. Ontdek een uitgebreide collectie van statement oorbellen, iconische armbanden, opvallende kettingen en fashionable ringen. Sinds kort is het ook mogelijk om je eigen oorbellen samen te stellen bij de LOTT.design bar. Dit is niet alleen leuk om te geven, maar ook om jezelf eens te trakteren. Elk sieraad wordt vervolgens verpakt in de mooiste doosjes en tasjes, perfect voor onder de boom.

 

Verder heeft LOTT. tijdens de decembermaand verschillende leuke winacties, surprise gifts bij je aankopen and much more! Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan hun winkel in de Schuyt.

 

LOTT.GIOIELLI
Cornelis Schuytstraat 21
020 233 46 08
www.lottgioielli.com