IS JOUW HUIDJE AL FESTIVALPROOF?

ZO GA JE ZACHT DE ZOMER IN

Gepubliceerd: 7 juni 2018 23:39

Ben jij binnenkort ook te vinden op één van de vele leuke feestjes in het Amsterdamse Bos, zoals het Bacchus Wijnfestival of Dekmantel? Dan is het zeker een must om je huid partyproof te maken! Wij hebben enkele fijne tips voor je om deze festivaldagen te schitteren.

Je huid heeft ook dorst
15 t/m 17 juni is het tweede weekend van het Bacchus Wijnfestival. Op dit event kun je wijnen uit alle windstreken nuttigen onder het genot van fijne muziek. Het is belangrijk om je huid goed te hydrateren, vooral als er flink wat wijntjes gedronken worden! Dit is een piece of cake met een goede vochtinbrengende crème. Onze favorieten zijn de ‘Moisture Surge’ van Clinique en de ‘Aquasource 24 Crème’ van Biotherm. Breng een dun laagje aan en je bent klaar om te proosten. Verantwoord shinen Wie wil er nou niet een heerlijke teint krijgen deze zomer? Wij duiken in ieder geval lekker de zon in, maar niet zonder goed te smeren. Voorzie jezelf van een fijn laagje zonnebrandcrème voordat je op pad gaat, zodat je niet voor vervel(l)ende verrassingen komt te staan. Neem ook een luchtig sjaaltje mee dat je leuk om je schouders kan slaan en maak je look af met die fabulous zonnebril!

Make-up afterparty Van 1 t/m 5 augustus kun je uit je dak gaan op de beats van Dekmantel. Het meerdaagse festival staat bekend om de waanzinnige line-up van grote artiestennamen. Als je bent uitgedanst en het weer tijd is om naar huis – of naar je tentje op de Dekmantel-camping – te gaan, verwijder dan voor het slapen je make-up en reinig je gezicht goed. Je huid krijgt dan alle ruimte om goed te herstellen van al dat gefeest! 

Wist je dat… … als je jouw huid een goede scrubbeurt geeft – voordat je jezelf overlaadt met warme zonnestralen – je egaal bruin wordt en je zomerkleurtje langer vasthoudt? Scrubben maar!

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

63X SPORTEN IN AMSTERDAM ZUID

Sporten is gezond. Het geeft je energie, zorgt dat je in shape blijft, verbetert de doorbloeding van je lichaam en maakt dat er endorfines vrijkomen in het lichaam waardoor je je happy gaat voelen. Hoewel wij ons na een flinke zweetsessie meestal ook fantastisch...

MOEDERDAG GIFT GUIDE

MOEDERDAG GIFT GUIDE

Moederdag komt eraan! Tijd om de belangrijkste vrouw uit je leven in het zonnetje te zetten! Hieronder vind je de leukste tips om di mama volledig in de watten te leggen. Want dat verdient ze!   Moederdaglunch bij TOZI Speciaal voor alle mama’s is TOZI op...

MASSAGESALONS VOOR ME-TIME IN ZUID

MASSAGESALONS VOOR ME-TIME IN ZUID

Nu het in deze lastige periode écht lijkt alsof we alleen maar tijd achter onze beeldschermen spenderen, zijn we eigenlijk wel toe aan wat ontspanning. Gelukkig zijn er in Amsterdam-Zuid heel wat fijne plekken waar je je even grondig kunt laten masseren. Na een bezoekje aan de volgende salons, voel je je weer energiek, volledig ontspannen en klaar voor elke uitdaging!

HARDLOOPROUTES DOOR ZUID

HARDLOOPROUTES DOOR ZUID

Hardlopen is voor iedereen! Om je een beetje wegwijs te maken lichten wij een aantal goede hardlooproutes door Amsterdam-Zuid voor je uit.