IN TROPISCHE SFEREN BIJ RESTAURANT SELVA

door | okt 26, 2023

Een sfeervolle reis door het Amazoneregenwoud, dit biedt Selva, het nieuwste culinaire hoogstandje van Amsterdam – te vinden op de 24e verdieping van het iconische designhotel nhow Amsterdam RAI. Deze culinaire bestemming, die het Amazonegebied belichaamt, is een ode aan het regenwoud: de longen van de aarde.

 

 

EEN REIS DOOR LATIJNS-AMERIKA

Selva neemt je mee op een gastronomische reis door het karakteristieke en gevarieerde Latijns-Amerikaanse landschap, waarbij gerechten uit Mexico, Peru en Brazilië centraal staan. Of het nu gaat om ceviche, gegrild vlees of zeevruchten; de charme van de open houtskoolgrill brengt elk gerecht tot leven, en zorgt voor een onvergetelijke live ervaring. Op de kaart is ook een breed scala aan vegetarische en veganistische opties te vinden. De keuken staat onder leiding van Head Chef Roberto Torres. Hij en zijn team hebben allen hun sporen in de Latijns-Amerikaanse keuken verdiend. Bij het binnenstappen van het restaurant word je getrakteerd op een beeldend spektakel, geïnspireerd door de tinten, texturen en patronen van het Amazoneregenwoud, een plaatje om te zien.

selva
Advertentie
selva

COCKTAILBAR SONORA

Op dezelfde verdieping bevindt zich cocktailbar Sonora met een unieke en uitgebreide selectie cocktails. Elke cocktail is geïnspireerd op de oude verhalen en legendes van Latijns-Amerika. Deze betoverende mix van smaken en geschiedenis is bedacht door het creatieve duo Rudi, de BarManager, en Laurynas, de Head Bartender. Hun passie voor mixologie is duidelijk te proeven in elke slok. En zoals elke goede legende, nodigt Sonora je uit om deel te nemen aan haar eigen, voortdurend evoluerende verhaal.