Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

IN DE KIJKER: GERARD DOUSTRAAT

Gerard Doustraat

Aan de Gerard Doustraat zijn veel fijne hotspots te vinden: van gezellig ingerichte plekken voor een heerlijk hapje of een drankje tot winkels waar je de nieuwste mode of prachtige spullen voor in het interieur kunt shoppen. Waar kunnen we jou binnenkort tegenkomen?

 

 PETIT CARON – GERARD DOUPLEIN 10

Petit Caron

Beeld: Petit Caron

Dit kleine zusje van Café Caron laat je genieten van diverse geneugten uit de Franse keuken. Onder het genot van een goed glas wijn, smul je bij Petit Caron van escargots, slurp je zilte oesters weg en zet je samen met jouw tafelgezelschap een mes in de côte de boeuf voor twee personen.

 

ANNA + NINA – GERARD DOUSTRAAT 942

Anna+Nina

Beeld: Interiorjunkie.com

ANNA + NINA is een ideale winkel waar je gegarandeerd slaagt voor een cadeau voor een vriendin of een leuk item voor jezelf. In deze concept store vind je mooie sieraden, bijzondere accessoires voor in huis en draagbare fashion.

 

THRILL GRILL- GERARD DOUSTRAAT 98

Thrill Grill

Beeld: Thrill Grill

Voor stevige, maar sappige burgers moet je bij Thrill Grill zijn! Op het menu vind je naast deze vlezige klassieker ook hotdogs en (vegetarische) salades. Stuk voor stuk bereid met ingrediënten van top-kwaliteit. Maar wat verwacht je ook anders van het restaurant van ‘Master Chef’ Robert Kranenborg?

 

BASKÈTS – GERARD DOUSTRAAT 96

Baskèts

Beeld: Baskèts


Bij Baskèts slaag je voor een vers paar sneakers van merken als adidas, Nike of Vans en kun je daarnaast ook nog een bijpassende outfit scoren. De winkel waar je jezelf letterlijk van top tot schoen in de nieuwste streetwear kunt hullen, richt zich bovendien op zowel op mannen als vrouwen!

 

DE MERKENWINKEL – GERARD DOUSTRAAT 76

De Merkenwinkel

Beeld: De Merkenwinkel


Laat je verrassen door De Merkenwinkel. Tezamen met de diverse pop-up stores die het pand overnemen, verandert ook iedere keer het interieur mee. Dit maakt dat elk bezoek een nieuwe ervaring zal zijn!

 

BRUT DE MER – GERARD DOUPLEIN 8

Brut de Mer

Beeld: Brut de Mer


Bubbels en heerlijke zeevruchten zijn een gouden combinatie. Hiervoor schuif je in de Gerard Doustraat aan bij Brut de Mer. Dagelijks worden dagverse producten geleverd vanuit Zeeland voor de smakelijke creaties die daardoor ook van dag tot dag kunnen verschillen.

 

DE KLEINE PARADE – GERARD DOUSTRAAT 142-144

De Kleine Parade

Beeld: De Kleine Parade

Lijkt ontspannen een kop koffie nuttigen of relaxt shoppen voor de kleine, terwijl deze zich aan het vermaken is in de speelhoek te mooi om waar te zijn voor jou? Nee dus! Dit doe je bij De Kleine Parade. Slaag hier voor lieve cadeautjes, kleding en de andere nodige spullen voor de kleintjes.

 

FELICE HOME OF BRANDS – GERARD DOUSTRAAT 88

Felice Home of Brands

Beeld: Felice Home of Brands

Ken je van die winkels waar je echt alles mee wilt nemen? Tot aan het interieur toe? Dan ben je bij Felice Home of Brands aan het juiste adres. In deze bijzondere concept store kun je naast de beschikbare kleding van diverse merken en de accessoires voor in huis, óók de toonbanken, de gordijnen en zelfs de keuken mee naar huis nemen. Hier koop je dus letterlijk de hele winkel leeg!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

EEN BURGER ETEN MET GORDON

Gordon Heuckeroth opende zijn nieuwe The Burger Room in Amsterdam-Zuid! Onder het genot van een burger vroegen we de rasentertainer hoe het met hem gaat!

EEN KOP KOFFIE MET QUINTY TRUSTFULL

EEN KOP KOFFIE MET QUINTY TRUSTFULL Gepubliceerd op: Van Atlanta tot Kenia: als ambassadrice van de Postcode Loterij en vrouw van een internationale voetbaltrainer reist Quinty Trustfull de hele wereld over. Hoewel de...