IN DE KIJKERS: DE KONINGINNEWEG

door | aug 30, 2019

Koninginneweg

De Koninginneweg is an sich al een pareltje van Amsterdam-Zuid te noemen! Wist je dat er aan deze mooie straat even zo mooie ondernemers actief zijn? Bij deze een aantal fijne spots die je in deze straat kunt terugvinden!

 

 

TEUNIS VEENEMA – KONINGINNEWEG 271

Teunis Venema

Beeld: Teunis Venema

Deze gezellige buurtwinkel is een pareltje in de straat. Teunis Veenma zorgt ervoor dat alles in zijn winkel er bijna uitziet als kunst. Zoek je een bijzonder bloemstuk of een mooie plant om je visite mee omver te blazen? Of wil je graag indruk maken op de gastheer of -vrouw van het feestje waar je voor uitgenodigd bent? Dan zal je bij Teunis zeker slagen!

 

  

BEAUTY CLINIC LOTUS – KONINGINNEWEG 222

Beauty Clinic Lotus

Beeld: Beauty Clinic Lotus

 Op zoek naar goede adresjes voor huidverbetering, figuurcorrectie of definitieve ontharing? Bij Beauty Clinic Lotus bieden ze het allemaal aan onder één dak! In de ontspannen salon aan de Koninginneweg helpt het team je graag met jouw beauty gerelateerde vraagstukken.

 

 

DASGAAF – KONINGINNEWEG 220

Struin jij het liefst hele dagen de leukste vintagewinkeltjes door op zoek naar de mooiste items? Neem dan eens een kijkje bij DasGaaf! Met veel liefde en passie worden hier de leukste meubels verzameld door eigenaresse Ellen Plessius. In deze retro store komen de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 weer tot leven. Ideaal voor de verzamelaars onder ons. Pssst… Er is hier ook prachtige kunst verkrijgbaar. 

 

 

DIGNITA VONDELPARK – KONINGINNEWEG 218

Dignita

Beeld: Dignita

All-day Brunch! Dignita heeft het allemaal nabij al het groen van het Vondelpark! Dignita serveert klassieke brunch-gerechten met een kleine twist, maar van pancakes, tot granola en verschillende soorten ei; alles staat op de kaart! Jammie!

 

 

WIJNHUIS.AMSTERDAM – KONINGINNEWEG 255

In de ruim opgezette winkel van Wijnhuis Amsterdam is voldoende plek voor honderden verschillende wijnen én fijnproevers die hun zintuigen de kost willen geven. De winkel bevat een volledig onafhankelijke selectie aan wijnen die het team zorgvuldig voor je heeft voorgeproefd!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

SIMPLY FISH – KONINGINNEWEG 212

We moeten nog heel even geduld hebben; maar op 12 september opent dit visrestaurant dan eindelijk de deuren aan de Koninginneweg! We can’t wait! 

 

 

BOEKHANDEL MINERVA – KONGINNEWEG 229

Boekhandel Minerva

Beeld: Boekhandel Minerva

Bij Minerva in het mooie Oud-Zuid kun je terecht voor een breed scala aan boeken; niet alleen leesboeken, maar bijvoorbeeld ook reisgidsen. Goed om te weten; als iets niet op voorraad is, bestellen ze het bij Minerva graag en wordt het morgen al geleverd!

 

 

HOT FLOW YOGA STUDIO – KONINGINNEWEG 221

Hotflow Yoga

Beeld: Hotflow Yoga

Doet de infraroodcabine jou ook zoveel goed? Bij Hot Flow Yoga combineer je deze straling met yoga. Extra goed voor de gewrichten dus! De warmte zorgt er daarnaast voor dat je dieper in de houdingen kunt komen. Dit houdt de spieren soepel en voorkomt blessures. Je traint hier in kleine groepen en daardoor is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.

 

 

STUDIOPRIKKELS – KONINGINNEWEG 207

Studioprikkels

Beeld: Studioprikkels

Bij Studioprikkels worden je spieren geprikkeld! In deze intieme praktijk kun je tijdens een EMS training van twintig minuten je spieren laten stimuleren door middel van elektroden. Een sessie zou gelijk staan aan een training van maar liefst drie uur sporten… Dat is nog eens ideaal!   

 

 JOOST KROON COSMETISCHE KLINIEK – KONINGINNEWEG 162

Joost Kroon

Beeld: Joost Kroon

Joost Kroon cosmetische kliniek zit al jaren in Amsterdam-Zuid. Bij deze kliniek helpen cosmetische artsen Joost Kroon en Joep Wijnand je graag om de beste versie van jezelf te bereiken. Vanwege de nauwe band met de inhouse huidspecialist kunnen ze ook snel schakelen voor huidverbeteringskwesties.

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk