HOTELCHIQUE WONEN OP DE ZUIDAS

door | jun 29, 2023

HOTELCHIQUE WONEN OP DE ZUIDAS

Jasper en Charissa wonen al elf jaar op de Zuidas en hebben het daarmee zien opbloeien van een statig business district tot een dynamische woonwijk met internationaal karakter. Sinds drie jaar woont het jonge gezin in hun geliefde nieuwbouw appartement in The George. Met de kennis dat ze er niet hun leven lang zouden blijven wonen, wilden ze er toch hun droomhuis van maken. Die taak mocht interieurontwerper Hiske de Jong van Total4Living op zich nemen

 

DAGTAAK

Jasper: “We waren al voornemens om een aannemer in te schakelen voor dit nieuwbouwappartement, omdat we daar in het verleden goede ervaringen mee hebben gehad. Het is echt een dagtaak en we hebben allebei een drukke baan, dan is het fijn om het uit handen te geven.”Charrisa: “Gelderlandplein is voor ons vaste prik. Ik zag een mooi tafeltje bij Total4Living en moést naar binnen. Toen kwamen we erachter wat daar allemaal nog meer mogelijk is en is de bal gaan rollen. Het is van iets kleins iets heel groots geworden.”

HOTELCHIQUE WONEN OP DE ZUIDAS
Advertentie
HOTELCHIQUE WONEN OP DE ZUIDAS

LUXE HOTELKAMER

Hiske: “Op basis van de Pinterestboards, showroommodellen en gedachtenspinsels van Jasper en Charissa hebben we een materiaal- en lichtplan gemaakt en in een 3D-tekening uitgewerkt. Qua stijl kwam ‘hotelchique’ duidelijk naar voren. Dit hebben we in het hele huis doorgevoerd en zie je terug in de rijke en luxe materialen die zijn gebruikt. De slaapkamer mocht ook een luxe hotellook krijgen.Daarvoor hoef je heus niet allemaal nieuwe items aan te schaffen. Net als banken kunnen we ook bedden herstofferen en dat geeft een compleet nieuwe look & feel. Het hoofdbord hebben we op maat ontworpen en aan het voeteneinde is een tv-lift verwerkt. Door een paar aanpassingen is een heel nieuwe slaapkamer ontstaan.”

LIEVELINGSPLEK

Charissa: “Elke keer als ik thuiskom, ben ik nog steeds zo blij met deze woning. De woonkamer is mijn lievelingsplek, die is heel warm en sfeervol. De zesmeter lange tv-kast met open haard, marmeren bladen gebronsd spiegelglas is echt de eyecatcher van het huis. Vanuit de voorbeelden die ik op Pinterest heb gevonden, heeft Hiske een ontwerp gemaakt waarin alle wensen één-op-één waren verwerkt. Ook heel fijn dat de televisie is ingebouwd, dat houdt het lekker rustig. Het behang – geweven bamboe met metallic- ben ik ook nog iedere dag superblij mee. Op aanraden van Hiske hebben we het door getrokken naar de gang, zodat het ruimtelijker oogt en één geheel vormt. Daar heb je echt een kenner voor nodig. Net als de tientallen mogelijkheden voor gordijnen en verlichting. Dat is zo cruciaal voor de sfeer van je huis.”

 

DROOMHUIS

Jasper: “Ondanks dat we hier al drie jaar wonen, denken mensen nog steeds dat het nieuw is. Dat komt echt door de kwalitatieve, luxe materialen die zijn gebruikt. Het is ons droomhuis geworden, maar er wacht ondertussen een droomhuis 2.0 onder de rook van Amsterdam op ons, waar we net wat meer (buiten)ruimte krijgen. We hebben altijd gezegd dat we bij een volgende woning weer willen samenwerken met Hiske, het is gewoon heel fijn dat er één partij is die overal bovenop zit. En dus liggen er alweer plannen klaar voor de nieuwe woning!” Deze maand komt het appartement in de verkoop, dus zie jij jezelf wel wonen in het huis van Jasper en Charissa? Houd dan Funda in de gaten! Wil jij ook een compleet interieuradvies op maat? Neem dan contact op met Total4Living voor een vrijblijvende intake, of kom sfeerproeven in de showroom!

TOTAL4LIVING

amsterdam zuid