COLUMN HOOFDREDACTEUR LA TOYA

BACK TO THE JUNGLE

Gepubliceerd op: 14 september 2018

La Toya

 

Lieve lezers,

 

De scholen zijn alweer twee weken geleden begonnen, iedereen is terug op kantoor en dat is te merken! Na een relatief ‘rustige’ zomer is het weer één grote jungle op de fietspaden van en naar kantoor. Ik weet niet hoe jullie deze ritjes ervaren, maar ik moet er nog even aan wennen.

September betekent naast de start van een gloednieuw schooljaar ook de start van een nieuw seizoen. Buiten erg drukke sportklasjes, de sportscholen doen weer goed hun best om ons te motiveren, betekent dit de laatste najaarsmode. Het uitkomen van de meest recente collecties is vorige week dan ook uitgebreid gevierd tijdens Amsterdam Fashion Week op het Museumplein. Het was weer smullen geblazen! Stiekem hebben we dit jaar een klein beetje extra genoten, want wat is het een plaatje om dit evenement op het Museumplein plaats te laten vinden. Extra trots zijn we uiteraard op Zuid-girl Lizzy van der Ligt en haar label ‘Le Cafe Noir Studio’. Je eerste show tijdens Fashion Week en dan meteen zo afsluiten, superknap!

Terwijl ik mijn shopbehoefte in bedwang probeer te houden, het gaat redelijk, zijn we hier op de redactie druk bezig met het verzamelen van de leukste nieuwtjes en zaken in de buurt. Misschien heb je het gezien, we hebben hiervoor een nieuwe ‘COMING SOON’ rubriek in het leven geroepen. Mij valt vooral op dat de Ceintuurbaan een ware metamorfose aan het ondergaan is, want wat openen hier veel leuke zaken! We houden je uiteraard op de hoogte van de laatste ins en outs.

Verder is ons team uitgebreid met een nieuwe redacteur. Zijn naam heb je al onder verschillende artikelen zien staan: Jeffrey Struijk. Vanuit de pr-wereld heeft Jeffrey zijn overstap gemaakt naar ZUID.nl en ZOZ. Om kennis met hem te maken zal morgen een artikel online komen met daarin zijn favoriete sportklasjes in Zuid. Ja, ook wij geloven er weer aan..

 

Voor nu een hele fijne zondag en tot snel in de straten van Zuid.

 

PS: Wij horen heel graag jullie favoriete plekken in Zuid! Stuur me dus gerust een mailtje en wie weet lees je er binnenkort over terug.

 

La Toya Sensen – Ramsahai (29) zal regelmatig columns delen over het leven als hoofdredacteur van ZUID.nl en het reilen en zeilen op de redactie.

 

 

 

 

Gedeeld

verder lezen

COLUMN FRIEDA: MALENDE ONZEKERHEID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures COLUMN FRIEDA: MALENDE ONZEKERHEIDGepubliceerd op: Bij de advocaat moet Mascha huilen. Waarschijnlijk had ze gehoopt op een strijdster, op een...

MONDAY MOTIVATION: MET DEZE TIPS ROCK JIJ DEZE MAANDAG

Het is weer maandag. Met alles wat er deze week weer op de planning staat, is het maar beter dat we snel uit onze weekendroes komen voor een goed en energiek begin van de week. Dan worden de komende dagen sowieso een piece of cake! Lukt dit je nog niet helemaal? Geen zorgen, met deze vier tips ga je gegarandeerd vol goede moed de week in.

COLUMN TIM: BEWONERS VAN ZUID EN HUN AUTO #6

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures COLUMN TIM: BEWONERS VAN ZUID EN HUN AUTO #6 Gepubliceerd op: Wie? Bart ter HaarWat doe je voor werk? Makelaar o.g. Merel & Ter Haar Makelaars...

COLUMN LEON: LIMITED EDITIONS

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures COLUMN LEON: LIMITED EDITIONS Gepubliceerd op: Ik krijg vaak de vraag hoe kunst-fotografie aan zijn waarde komt en hoe het werkt met de verschillen...

COLUMN FRIEDA: LEPELTJE LEPELTJE

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures COLUMN FRIEDA: LEPELTJE LEPELTJEGepubliceerd op: Mascha weet het echt niet meer.Ze praten niet meer met elkaar, laat staan dat ze tegen elkaar...