Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

STRAAT IN DE SPOTLIGHT: HOOFDDORPWEG

Gepubliceerd op: 2 december 2020

De Hoofddorpweg brengt ons van de Zeilbrug helemaal naar het Hoofddorpplein. De Hoofddorppleinbuurt staat bekend om de gezelligheid en het dorpse gevoel: en dát merk je op de Hoofddorpweg! De straat is gevuld met allerlei gezellige winkeltjes, goede traiteurs en diverse restaurants waar je van alles kunt bestellen: sushi, burgers of toch een gezonde bowl? Het wordt nog lastig kiezen! Laten we snel deze prachtige straat induiken. 

 

MARQT – HOOFDDORPWEG 2

Beeld: Marqt

Voor de inwoners van de Hoofddorppleinbuurt is het wel genieten geblazen met zo’n fijne winkel als Marqt in de buurt! Het doel van Marqt? Overstappen naar een voedselketen die goed, lekker en gezond eten toegankelijker maakt voor iedereen. Bij deze winkel is alles vers en je vindt er de héérlijkste dingen! Zeker een bezoekje waard.

 

.WEN CONCEPTSTORE – HOOFDDORPWEG 10

.wen

Beeld: .wen

Wanneer je op zoek bent naar leuke cadeautjes, grappige hebbedingetjes en mooie kleding en accessoires mag je .wen Conceptstore zeker niet overslaan tijdens jouw bezoekje aan de Hoofddorpweg. We waarschuwen je wel alvast, want het mooie interieur in de winkel zorgt ervoor dat je echt àlles wat je ziet mee naar huis wilt nemen.

 

BOWLS & BUNS – HOOFDDORPWEG 17

Bowls buns


Beeld: Bowls & Buns


Bowls & Buns is dé plek waar je een pitstop moet houden als je op zoek bent naar gezonde en smaakvolle gerechten. Naast goed gevulde pokébowls met quinoa of rijst, groenten en rauwe vis (zalm of tonijn), hebben ze hier ook overheerlijke bao buns. Kies bijvoorbeeld voor een gestoomd broodje met pulled pork, Pekingeend of Shanghai chicken. Fastfood, maar dan gezond. Wil je bestellen? Klik dan hier!

 

ONDERSTEBOVEN PUCK – HOOFDDORPWEG 14

Ondersteboven Puck


Beeld: Ondersteboven Puck

Bij Ondersteboven Puck verkopen ze stoere en schattige baby en kinderkleding. Hier kun je terecht voor babykleding in de maten 44 t/m 80, kinderkleding in de maten 86 t/m 116 en gifts en accessoires. Extra leuk, elke week stellen zij fantastische baby- en kinderkleding setjes samen, speciaal voor de ouders, opa’s en oma’s, tantes en vrienden die het zelf lastig vinden om een setje bij elkaar te matchen.

 

>>Het artikel gaat verder onder de advertentie<<

>>Vervolg artikel<<

 

PAR HASARD – HOOFDDORPPLEIN 1

Beeld: Par Hasard

Genieten van een borrelplank met lekkers tijdens een digitale VrijMiBo via Facetime? Of samen met je quarantaine cutie smikkelen van de huisgemaakte steak tartare én natuurlijk de befaamde frietjes van Par Hasard? Bestel dan jouw lekkernijen hier!

 

THE HAPPY BULL – HOOFDDORPWEG 9

Beeld: The Happy Bull

Bij The Happy Bull kun jij terecht voor spectaculaire burgers! Het concept van dit leuke tentje is vrij eenvoudig; sappige burgers en juicy shakes. Met dit geweldige Amerikaanse restaurant is Californië opeens wel héél dichtbij. Check hier het menu als je zin hebt om zo’n overheerlijke burger te bestellen.

 

COR MANTEL  2WIELERS – HOOFDDORPWEG 11

Beeld: Cor Mantel

Een fietsenwinkel in de buurt: dát is geen overbodige luxe! Bij Cor Mantel 2wielers kun jij terecht voor reparatie of onderhoud aan jouw fiets, maar ook voor een nieuw exemplaar ben je bij Cor aan het juiste adres. Super handig!

 

KNUTSEL FRUTSEL – HOOFDDORPWEG 19 – 21

KnutselFrutsel

Beeld: Knutsel Frutsel

Knutsel Frutsel mag absoluut niet in dit lijstje ontbreken. Zij zijn namelijk uitgeroepen tot speelgoedwinkel van het jaar 2019! En terecht. Knutsel Frutsel is een echte kinderknutselwinkel en verkoopt alles wat je nodig hebt op het gebied van knutselen, kleuren, plakken, knippen, spelen en lezen. Hier slaagt Sinterklaas áltijd.

 

SUSHI HOUSE – HOOFDDORPWEG 30

Beeld: Sushi House

Sushi bestellen in de Hoofddorppleinbuurt? Bij Sushi House ben je aan het juiste adres. Ga jij voor de Salmon Roll, een Maki Avocado of een Inside-out California Roll? Alles is even lekker! En het allerfijnste aan deze sushitent? Als jij een beetje in de buurt woont, wordt jouw bestelling helemaal gratis thuisbezorgd!

 

HAPPY MELONS – HOOFDDORPWEG 23

Happy Melons

Beeld: Happy Melons

Ken je Happy Melons al? Deze vrolijke plek organiseert leuke kinderkooklessen en kinderkookfeestjes voor kinderen vanaf 4 jaar! Iedere dag wordt hier door kinderen gekookt en gegeten. Zo leren ze op een speelse manier van alles over verschillende keukens, ingrediënten en gezond maar lekker eten. En nog belangrijker: ze leren proeven! Op deze manier leren de kleintjes gezond en gevarieerd te eten.

 

THE COW PROJECT – HOOFDDORPWEG 27

The Cow Project

Beeld: The Cow Project

Bewust Bourgondisch, dat is de slogan van The Cow Project. Lekker eten op een bewuste manier. Een ambachtelijke slager die weet waar zijn vlees vandaan komt en zorg draagt voor een goed leven voor de dieren. En dat proef je! Breng snel een bezoekje aan deze delicatessenzaak en ervaar het zelf.

 

LANSUPLANT – HOOFDDORPWEG 34

Lansuplant

Beeld: Lansuplant

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat we vanaf nu weer lekker wat tijd binnenshuis door gaan brengen. Hoog tijd om de boel wat op te fleuren met mooie planten. Extra groen in huis zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar ook voor een betere luchtkwaliteit en dus ook een betere nachtrust.Breng een bezoekje aan plantenspeciaalzaak Lansuplant en scoor wat groene gezelligheid voor in huis!

 

Wát een gezelligheid! Waar ben jij het meest benieuwd naar?

 

Tekst: Jeffrey Struijk & Florentine Waller

 

Gedeeld

verder lezen