Co van der Horst opent begin 2022 opnieuw een Flagship Store op de Amsterdamse Zuidas. Molteni Group is gevestigd in wereldsteden als New York, Miami, Los Angeles, Dubai, Milaan en Parijs. De Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store zal openen in Valley, verdeeld over de begane grond, en de 26e en 27e verdieping van de hoogste toren van het gebouw.

ITALIAANSE ALLURE EN VAKMANSCHAP

Het Italiaanse familiebedrijf Molteni&C|Dada maakt en ontwerpt al meer dan tachtig jaar toonaangevende meubels. De collectie bestaat onder andere uit designklassiekers, hedendaagse topstukken, modulaire kastsystemen, maar ook luxe woonkeukens en (thuis)werkplekken. Molteni&C|Dada is bekend van samenwerkingen met ontwerpers als Gio Ponti, Jean Nouvel, Rodolfo Dordoni, Patricia Urquiola en Vincent van Duysen.

MOLTENI&C|DADA AMSTERDAM FLAGSHIP STORE

Het project is meer dan een Flagship Store alleen, en biedt een unieke live-room experience over 800 m2 om de collecties van Molteni&C|Dada en UniFor te laten zien. Van wonen, slapen, dineren tot loungen en werken. Eigenaar Stephan van der Horst vertelt:

“De dubbele etage op de hoogste twee verdiepingen van Valley, inclusief 12 meter hoog atrium, leent zich perfect om de sfeerbeleving van Molteni&C|Dada neer te zetten.”

HOOGSTE SKYBAR VAN AMSTERDAM

De Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store wordt vormgegeven door internationaal toparchitect Vincent van Duysen, met bijzondere features als een privélift, sky-appartement, Molteni Museum, Restaurant & Bar en nog veel meer… Tv-kok en ‘Masterchef’ Peter Lute start in samenwerking met Co van der Horst een nieuw restaurantconcept: GREEN®️ gastrobar, met als basis een vegetarisch menu. Het restaurant op de 26e verdieping wordt daarmee de hoogste skybar van Amsterdam!

DE INTERIEURPARTNER VAN VALLEY  

Valley is een innovatief en duurzaam gebouw met gemengde functies. Valley gaat onder andere woningen, winkels en kantoorruimtes combineren. Co van der Horst is Preferred Interior Designer van Valley en heeft ter inspiratie drie luxe residenties ingericht, variërend in stijl, sfeer en formaat. Naast een persoonlijk interieuradvies van Co van der Horst, kunnen bewoners kiezen voor een Interieur Leaseplan. Dat betekent wonen in een compleet ingericht of gedecoreerd appartement, zonder de hoge kosten van aanschaf.

OVER CO VAN DER HORST

Familiebedrijf Co van der Horst is opgericht in 1905 en wordt momenteel aangevoerd door de vierde generatie, broers Edwin en Stephan. Co van der Horst is een begrip in de designwereld en voert het predicaat Hofleverancier. Na de succesvolle vestiging van Flexform in 2017, opent Co van der Horst nog een Flagship Store met Molteni&C|Dada op de Zuidas in Amsterdam.

CO VAN DER HORST
Binderij 2 (Amstelveen)
020 641 25 05

www.covanderhorst.nl

MOLTENI&C|DADA FLAGSHIP STORE
Beethovenstraat 305 (Vanaf 2022)