Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

HIER MOET JE WEZEN TIJDENS EEN DAGJE GELDERLANDPLEIN

Gepubliceerd op: 30 juli 2018

Beeld: Gelderlandplein

Als we érgens in Amsterdam-Zuid goed terecht kunnen voor al onze shop-wensen, dan is het Gelderlandplein wel! Tussen de mengelmoes van meer dan 90 winkels en restaurantjes, zijn dit de zaken die jou bezoek zeker waard zijn!

VAN DEN ASSEM – GELDERLANDPLEIN 149-153

van den Assem

Any day is a perfect day for shoe shopping! Bij Van Den Assem is er een groot aanbod aan schoenen te vinden in elke maat en kleur, voor man, vrouw én kind. Merken als Floris van Bommel, Adidas en Michael Kors hebben hun weg naar Van Den Assem al gevonden. Jij ook?

HUIZE VAN WELY – GELDERLANDPLEIN 173

Huize van Wely

Beeld: Huize van Wely

De mooiste lekkernijen gemaakt van de meest pure ingrediënten, dat is waar Patisserie Huize van Wely voor staat. De prachtige chocolaatjes en bonbonnetjes hier zijn om óp te eten. Bij Huize van Wely heb je de keuze uit maar liefst 500 verschillende heerlijkheden, stuk voor stuk handgemaakt.

TOTAL4LIVING – WILLEM VAN WELDAMMELAAN 29

Total 4 Living

Beeld: Lotte de Graaf

Voor interieur-inspiratie, interieuradvies of om simpelweg eventjes rond te kijken en een mooi woon-accessoire aan te schaffen: bij Total4Living staan de deuren wagenwijd open voor iedereen. Of je huis nou een complete make-over nodig heeft of enkel de finishing touch. Neem zeker even een kijkje in de prachtige showroom van Total4Living!

BAKKER JONGEJANS – VAN LEIJENBERGHLAAN 176-178

Bakker Jongemans

Beeld: Bakker Jongemans

Bij stadsbakker Jongejans kun je dagelijks terecht voor heerlijk vers brood en banket. Jongejans staat voor kwaliteit en bakt op traditionele wijze met hoogwaardige grondstoffen. Kies iets lekkers uit het aanbod van maar liefst 250 verschillende lekkernijen. Smakelijk!

ROGGE – GELDERLANDPLEIN 48

Rogge

Beeld: Rogge

Stijlvol, jong en hip zijn woorden die Rogge perfect omschrijven. Shop in een ontspannen sfeer de mooiste herenkleding, te vinden in trendy merken. Van Flippa K tot Hugo of Levis, hier scoor jij sowieso!

GUSTO DI CASTO – VAN LEIJENBERGHLAAN 216-218

Gusto di Casto

Beeld: Gusto di Casto

Heb jij zin gekregen in iets lekkers? Pizza, pasta of panini? Gusto di Casto biedt een kaart met verrassende combinaties, samengesteld met de lekkerste Italiaanse ingrediënten. Voor de grote honger, voor de kleine honger of gewoon voor een goede kop Italiaanse koffie.

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

DE GROTE ZUID CHRISTMAS SHOPPING GUIDE

DE GROTE ZUID CHRISTMAS SHOPPING GUIDE

  Met de mooi versierde kerstverlichting en geur van verse oliebollen door de straten van Amsterdam-Zuid, zijn wij bijna klaar voor de kerstdagen. Toch komt nu, het laatste weekend voor kerst, de jaarlijkse kerstinkopenstress bij veel Zuid bewoners ook weer om de...

7 X KERSTBOMEN SCOREN IN ZUID

7 X KERSTBOMEN SCOREN IN ZUID

Pakjesavond is geweest en nu is het tijd om helemaal in de kerststemming te komen. Want kerstperiode is uiteraard niet compleet zonder een versierde groene rakker in huis. Of je nu helemaal over de top gaat qua kerstversiering of het bij een bescheiden kerstboom...

VIER DE FEESTDAGEN MET NIJNTJE

VIER DE FEESTDAGEN MET NIJNTJE

Nijntje ken je natuurlijk van vroeger. Maar wist je al dat je nu ook de meest unieke Nijntje artikelen kunt shoppen in de Rivierenbuurt? De winkel van nijntje is een schattige kinderwinkel waar je leuke cadeautjes voor de kinderen kan uitzoeken. Om het af te maken...

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOTT. LIKE CHRISTMAS

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOTT. LIKE CHRISTMAS

De winkel van sieradenmerk LOTT.gioielli op de Cornelis Schuytstraat is helemaal ready voor de feestdagen. Met een prachtige etalage en de nieuwste feestcollectie staat het team klaar om jou te helpen aan een kerstcadeau waar je gegarandeerd punten mee scoort.  ...