HIER MOET JE WEZEN TIJDENS EEN DAGJE GELDERLANDPLEIN

Gepubliceerd op: 30 juli 2018

Beeld: Gelderlandplein

Als we érgens in Amsterdam-Zuid goed terecht kunnen voor al onze shop-wensen, dan is het Gelderlandplein wel! Tussen de mengelmoes van meer dan 90 winkels en restaurantjes, zijn dit de zaken die jou bezoek zeker waard zijn!

VAN DEN ASSEM – GELDERLANDPLEIN 149-153

van den Assem

Any day is a perfect day for shoe shopping! Bij Van Den Assem is er een groot aanbod aan schoenen te vinden in elke maat en kleur, voor man, vrouw én kind. Merken als Floris van Bommel, Adidas en Michael Kors hebben hun weg naar Van Den Assem al gevonden. Jij ook?

HUIZE VAN WELY – GELDERLANDPLEIN 173

Huize van Wely

Beeld: Huize van Wely

De mooiste lekkernijen gemaakt van de meest pure ingrediënten, dat is waar Patisserie Huize van Wely voor staat. De prachtige chocolaatjes en bonbonnetjes hier zijn om óp te eten. Bij Huize van Wely heb je de keuze uit maar liefst 500 verschillende heerlijkheden, stuk voor stuk handgemaakt.

TOTAL4LIVING – WILLEM VAN WELDAMMELAAN 29

Total 4 Living

Beeld: Lotte de Graaf

Voor interieur-inspiratie, interieuradvies of om simpelweg eventjes rond te kijken en een mooi woon-accessoire aan te schaffen: bij Total4Living staan de deuren wagenwijd open voor iedereen. Of je huis nou een complete make-over nodig heeft of enkel de finishing touch. Neem zeker even een kijkje in de prachtige showroom van Total4Living!

BAKKER JONGEJANS – VAN LEIJENBERGHLAAN 176-178

Bakker Jongemans

Beeld: Bakker Jongemans

Bij stadsbakker Jongejans kun je dagelijks terecht voor heerlijk vers brood en banket. Jongejans staat voor kwaliteit en bakt op traditionele wijze met hoogwaardige grondstoffen. Kies iets lekkers uit het aanbod van maar liefst 250 verschillende lekkernijen. Smakelijk!

ROGGE – GELDERLANDPLEIN 48

Rogge

Beeld: Rogge

Stijlvol, jong en hip zijn woorden die Rogge perfect omschrijven. Shop in een ontspannen sfeer de mooiste herenkleding, te vinden in trendy merken. Van Flippa K tot Hugo of Levis, hier scoor jij sowieso!

GUSTO DI CASTO – VAN LEIJENBERGHLAAN 216-218

Gusto di Casto

Beeld: Gusto di Casto

Heb jij zin gekregen in iets lekkers? Pizza, pasta of panini? Gusto di Casto biedt een kaart met verrassende combinaties, samengesteld met de lekkerste Italiaanse ingrediënten. Voor de grote honger, voor de kleine honger of gewoon voor een goede kop Italiaanse koffie.

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

HET DUURZAME MAATPAK: EEN VRIEND VOOR HET LEVEN

HET DUURZAME MAATPAK: EEN VRIEND VOOR HET LEVEN

Een leven lang plezier van je garderobe? Dat kan met een maatpak van Michael & Giso! Eigenaar Michael Oei laat ons weten waarom maatwerk een stuk duurzamer is dan confectiekleding én hoe je er langer plezier van kunt beleven.   WAAROM IS MAATWERK DUURZAAM? ...

5X DIT DRAAG JE ALS MAN OP EEN BRUILOFT

5X DIT DRAAG JE ALS MAN OP EEN BRUILOFT

Wedding season officially started! Heb je geen idee wat je als man moet dragen naar een bruiloft? Geen zorgen! Wij spraken de man die je van alle tips, facts en etiquette op het gebied van bruiloften voorziet. Michaël van Michael & Giso - specialist in...

MOEDERDAG GIFT GUIDE

MOEDERDAG GIFT GUIDE

Moederdag komt eraan! Tijd om de belangrijkste vrouw uit je leven in het zonnetje te zetten! Hieronder vind je de leukste tips om di mama volledig in de watten te leggen. Want dat verdient ze!   Moederdaglunch bij TOZI Speciaal voor alle mama’s is TOZI op...

IN STIJL DE PISTE AF MET AUSTRIA SPORT!

IN STIJL DE PISTE AF MET AUSTRIA SPORT!

Yes, we mogen eindelijk weer onbezorgd op wintersport! Is jouw outfit al piste ready? Zo niet, dan hebben we goed nieuws. Dichtbij Zuid is een grote, nieuwe sportwinkel geopend waar jij gegarandeerd scoort. Austria Sport is dé specialist in wintersport, outdoor en...