HIER IN ZUID MOET JE ZIJN VOOR HEERLIJKE MASSAGES!

 

Wellness massage

Dagenlang zittend doorbrengen achter een beeldscherm, met weer en wind de stad doorfietsen, intensief sporten; het is enkel een greep activiteiten waar onze spieren en houding het flink onder te verduren kunnen hebben. Gelukkig zijn er in Amsterdam-Zuid heel wat fijne plekken waar je je even grondig kunt laten masseren. Na een bezoekje aan de volgende salons, voel je je weer energiek en volledig ontspannen!

 

SCENT OF BALI – ALBERT CUYPSTRAAT 63

Scent of Bali

Beeld: Scent of Bali

Ben jij er de afgelopen zomer Zuid helemaal niet tussenuit geweest? Geen probleem, want jij kunt even heerlijk naar Bali ontsnappen zonder de prachtige straten van Amsterdam-Zuid te hoeven verlaten. Stap naar binnen bij Scent of Bali en ervaar absolute ontspanning tijdens een zalige massage door ervaren masseurs. Weg van het gehaaste leven en ga even terug naar de basis.

 

DOCTOR FEELGOOD – SCHELDESTRAAT 16, GEORGE GERSHWINPLEIN 2

Doctor Feelgood

Beeld: Doctor Feelgood

Bij Doctor Feelgood ligt de complete focus op – de naam verklapt het al – het goed laten voelen van iedereen die de drempel overstapt. Voel jij je eenmaal goed, dan geef je anderen ook weer een goed gevoel en dat is waar dit bedrijf voor staat.  Doctor Feelgood heeft een breed scala aan massages in de aanbieding. Maak jouw voorkeuren duidelijk en geef je vervolgens over aan de ervaren handen van de masseurs van deze salon. Lees hier meer over onze persoonlijke ervaring!

 

FIVE CITY SPA – EEERSTE JACOB VAN CAMPENSTRAAT 39

Five City Spa

Beeld: Five City Spa

Five City Spa geeft veel om het hebben en onderhouden van een gezonde levensstijl, en gelooft erin dat ontspanning daar een groot onderdeel van uit maakt. Geniet van een Five Full Body Massage waarbij al je vijf zintuigen de aandacht krijgen, waardoor je een ultieme spa-ervaring beleeft. Laat vooral weten wat jouw eigen voorkeuren en focuspunten zijn, want de masseurs en masseuses denken graag met je mee!

 

ZUIVER AMSTERDAM – KOENENKADE 8

Spa Zuiver

Beeld: Spa Zuiver

Voor een dagje heerlijk ontspannen kun je natuurlijk graag een dagje naar Spa Zuiver. Gelukkig zijn de fijne massages hier ook los te reserveren! Kies voor een sportmassage, een bamboo massage, een hotstone massage of een ontspanningsmassage. Mocht je nog tijd over hebben dan kun je de behandeling nog combineren met bijvoorbeeld een facial of een pedicure. Zo loop jij helemaal zen de behandelruimte uit!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk

 

 

 

Gedeeld

verder lezen

LEKKER RIEKEN NAAR HET VONDELPARK!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures LEKKER RIEKEN NAAR HET VONDELPARK! Gepubliceerd op:   Goed nieuws voor diegenen die niet genoeg kunnen krijgen van de heerlijke geur van het park na...

5 LOCATIES VOOR HET BEHOUDEN VAN JE ZOMERSE TAN

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures 5 LOCATIES VOOR HET BEHOUDEN VAN JE ZOMERSE TAN Wekenlang hebben we ons ingespannen om een gezond bruin kleurtje te krijgen. Nu we ons richting de herfst aan het bewegen zijn en...