HIER IN ZUID MOET JE ZIJN VOOR HEERLIJKE MASSAGES!

door | sep 11, 2018

 

Wellness massage

Nu de dagen weer korter worden en het door de wintertijd écht lijkt alsof we alleen maar tijd achter onze beeldschermen spenderen, zijn we eigenlijk wel toe aan wat ontspanning. Gelukkig zijn er in Amsterdam-Zuid heel wat fijne plekken waar je je even grondig kunt laten masseren. Na een bezoekje aan de volgende salons, voel je je weer energiek, volledig ontspannen en klaar voor elke uitdaging!

 

BUSY YOU – THE FEELGOOD COMPANY – WOUBRUGEGESTRAAT 28-II

Beeld: Carly Wollaert

Jolanda Scholten van Busy You is jouw redder in geval van massage-nood! Ze werkt namelijk op locatie, wat betekent dat de ontspannen sfeer van jouw eigen huis benut wordt voor een relaxte behandeling. Jolanda heeft opleidingen in Chinese lichaamsmassage gevolgd, wat te vergelijken is met accupunctuur maar dan door handen gedaan in plaats van naalden. Heerlijk genieten, met als mega-pluspunt dat je nadertijd meteen comfortabel thuis bent!

 

SCENT OF BALI – ALBERT CUYPSTRAAT 63

Scent of Bali

Beeld: Scent of Bali

Ben jij er de afgelopen zomer Zuid helemaal niet tussenuit geweest? Geen probleem, want jij kunt even heerlijk naar Bali ontsnappen zonder de prachtige straten van Amsterdam-Zuid te hoeven verlaten. Stap naar binnen bij Scent of Bali en ervaar absolute ontspanning tijdens een zalige massage door ervaren masseurs. Weg van het gehaaste leven en ga even terug naar de basis.

 

DOCTOR FEELGOOD – SCHELDESTRAAT 16, GEORGE GERSHWINPLEIN 2

Doctor Feelgood

Beeld: Doctor Feelgood

Bij Doctor Feelgood ligt de complete focus op – de naam verklapt het al – het goed laten voelen van iedereen die de drempel overstapt. Voel jij je eenmaal goed, dan geef je anderen ook weer een goed gevoel en dat is waar dit bedrijf voor staat.  Doctor Feelgood heeft een breed scala aan massages in de aanbieding. Maak jouw voorkeuren duidelijk en geef je vervolgens over aan de ervaren handen van de masseurs van deze salon. Lees hier meer over onze persoonlijke ervaring!

 

GENTLE BEGINNINGS – MINERVAPLEIN 40-III

Beeld: Gentle Beginnings

Eventjes speciaal voor de zwangere vrouwen en net bevallen vrouwen onder ons: als er iemand een massage verdient, dan zijn jullie het wel! Dagenlang werken voor twee is namelijk absoluut niet niks. Bij Gentle Beginnings weten ze heel goed hoe bijzonder een zwangerschap is en hoe ze jou helemaal in de watten kunnen leggen aan de hand van ontspannende zwangerschapsmassages. Neem voor meer informatie zeker eventjes een kijkje op de site

 

FIVE CITY SPA – EEERSTE JACOB VAN CAMPENSTRAAT 39

Five City Spa

Beeld: Five City Spa

Five City Spa geeft veel om het hebben en onderhouden van een gezonde levensstijl, en gelooft erin dat ontspanning daar een groot onderdeel van uit maakt. Geniet van een Five Full Body Massage waarbij al je vijf zintuigen de aandacht krijgen, waardoor je een ultieme spa-ervaring beleeft. Laat vooral weten wat jouw eigen voorkeuren en focuspunten zijn, want de masseurs en masseuses denken graag met je mee!

 

ZUIVER AMSTERDAM – KOENENKADE 8

Spa Zuiver

Beeld: Spa Zuiver

Voor een dagje heerlijk ontspannen kun je natuurlijk graag een dagje naar Spa Zuiver. Gelukkig zijn de fijne massages hier ook los te reserveren! Kies voor een sportmassage, een bamboo massage, een hotstone massage of een ontspanningsmassage. Mocht je nog tijd over hebben dan kun je de behandeling nog combineren met bijvoorbeeld een facial of een pedicure. Zo loop jij helemaal zen de behandelruimte uit!

 

 

 

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk