Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

HET NEUSJE VAN DE ZALM BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

EEN SUBTIELE NEUSCORRECTIE

Gepubliceerd op: 24 april 2019

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: De kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.” Deze maand behandelt Dr Pirayesh het topic neuscorrecties.

 

NEUSCORRECTIE

De neus is enorm bepalend in ons gezicht en veel mensen zijn niet blij met de vorm van hun neus: ze vinden hem te breed, ze storen zich aan een bobbel of hebben moeite met de ademhaling – bijvoorbeeld door een verschoven neusschot. Ook nare oorzaken als brandwonden, kanker in het gezicht of een ongelukkig geschoten hockeybal kunnen de neus ontsieren. Een kundig plastisch chirurg kan – zelfs met relatief kleine veranderingen – een gezicht transformeren. Niet alleen wordt de neus verbeterd, maar de hele balans in het gezicht en de ademhaling wordt hersteld, zonder zichtbare littekens. 

 

FEITEN OVER DE NEUSCORRECTIE

Een neuscorrectie of rinoplastiek kan veel verschillende klachten verhelpen: 

 • te hoge, te brede, te smalle of te lage neusbrug
 • een ronde, te lage of te hoge neustop
 • een bobbel op de neusbrug
 • een te korte verbinding tussen de neustop en de bovenlip
 • te grote neus of haakneus
 • scheve neus of een verschoven tussenschot

De filosofie van Amsterdam Plastic Surgery is dat ze niet uitgaan van een mooie neus van een plaatje, maar uitgaan van jouw huidige neus, en op basis van wat de structuur van je gezicht, botten, neusgaten en huid toelaten, het mooist mogelijke resultaat trachten te behalen. 

 

 

EEN UNIEKE BENADERING

Voor een chirurg is een neuscorrectie een uiterst gecompliceerde operatie die een hoge graad van ervaring, kundigheid en esthetisch inzicht vereist – in minder ervaren handen bestaat er een reëel risico op onder- of over correctie. Daarbij beïnvloedt een rinoplastiek de belangrijkste functies van de neus: de ademhaling, en daar kun je niet voorzichtig genoeg mee zijn. Dr Pirayesh opereert bij neuscorrecties daarom altijd samen met een top KNO-arts Paul van der Eerden, zodat de functionaliteit van de neus na de operatie altijd optimaal is. Deze aanpak is uniek in Nederland, en past bij onze filosofie dat alleen het beste goed genoeg is voor onze patiënten.

 

HET BEGINT BIJ HET CONSULT

Geen twee neuzen zijn hetzelfde. Ook de cosmetische wensen en verwachtingen van patiënten zijn uniek. Om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met het eindresultaat, ontwikkelt Dr Pirayesh voor elke patiënt een chirurgische aanpak op maat. Hij zal jou ook informeren over andere behandelingen die als aanvulling van jouw neuscorrectie het resultaat zullen vergroten. Uiteraard vertelt hij je over de techniek die hij bij jouw operatie zal gebruiken en beantwoordt hij vragen. Hij geeft instructies over hoe jij je moet voorbereiden op de operatie en informeert je over de nazorg en kosten.

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden. 

 

Amsterdam Plastic Surgery

 • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China
 • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 
 • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 
 • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie ( NVEPC)
 • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001)

 

 

Gedeeld

verder lezen