Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

4 X… BALKON INSPIRATIE

ZO MAAK JE DIE VAN JOU SUMMERPROOF

Gepubliceerd: 3 juli 2018 07:00

Een huis mét tuin in Amsterdam-Zuid, is helaas maar weggelegd voor een aantal lucky ones. Gelukkig hebben vele prachtige panden wel een fijn balkon ter beschikking. Saai? Echt niet! Wij laten je zien hoe je het maximale uit jouw klein-maar-fijne-buitenverblijf kunt halen.

fotocredits: www.pinterest.com

LICHTJESFESTIJN
Tover je balkon om in je eigen lichtjesfestijn door gebruik te maken van sfeerverlichting, kaarsen, lichtsnoeren en lampionnen. De sfeer kan echt gemaakt worden door alleen al fijn licht te creëren. Zachtgeel licht zorgt voor een romantische setting, terwijl vrolijke kleurtjes (LED-strip) een party vibe geven. 

GROEN, GROENER, GROENST
Dat planten de laatste jaren in huis al een grote trend waren wisten we al, maar wat dacht je van mooie planten op je balkon? Je levert er een klein stukje balkon voor in, maar je krijgt er zoveel moois voor terug. Met de leukste exemplaren breng je alles in een mum van tijd tot leven: van hangplanten tot planten in potjes of een klein boompje. Gezelligheid gegarandeerd!

fotocredits: www.inrichting-huis.com

COMFY HANGOUT
Wat is er nou fijner dan de zomerse dagen doorbrengen met leuke mensen en een goed glas wijn op je zonnige balkon? Op deze momenten is het wel handig als je comfortabel kunt zitten. Gelukkig hoeft dat helemaal niet veel moeite en geld te kosten. Pik een paar pallets op bij de dichtstbijzijnde Gamma of Praxis en bedek deze met een matrasje, een zachte (fleece)deken en kleurrijke kussens! 

BALCONY BAR
Zie je het al voor je: een warme nazomerse avond op het balkon met je favoriete gerecht en een fris biertje voor je neus. Wij dromen er in ieder geval helemaal bij weg! Hoe leuk zou het zijn om je eigen balkon-bar te hebben? Op balkonbar.com vind je verschillende soorten barretjes die op de reling van je balkon te bevestigen zijn. Onwijs innovatief! Zet jij de barbecue alvast aan?

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

7X ZO HAAL JE DE HERFST IN HUIS

7X ZO HAAL JE DE HERFST IN HUIS

7X ZO HAAL JE DE HERFST IN HUIS Gepubliceerd op: Stiekem vinden wij de herfst zo erg nog niet. De natuur veranderd in een beeldschoon, kleurrijk canvas en regenachtige dagen vragen om een verplichte Netflix & chill avond....

BINNENKIJKEN BIJ DAVID & MICHELLE BOLS

BINNENKIJKEN BIJ DAVID & MICHELLE BOLS

BINNENKIJKEN BIJ DAVID & MICHELLE BOLS Gepubliceerd op: Ze woonden in een prachtige oude tabaksboerderij in Rhenen, maar toch lonkte Amsterdam-Zuid - de geboorteplaats van Michelle. “Ik heb het meisje uit de stad gehaald,...

DIT IS DE RED CARPET AANPAK VAN THE AGENCY

DIT IS DE RED CARPET AANPAK VAN THE AGENCY

  Wie een huis te verkopen heeft, hoeft bij wijze van spreken enkel de deur te openen om de biedingen te zien binnenstromen. Dat heeft er volgens Karina Nippérus voor gezorgd dat makelaars lui en laks zijn geworden. Met het...