HET DUURZAME MAATPAK: EEN VRIEND VOOR HET LEVEN

door | sep 4, 2023

Een leven lang plezier van je garderobe? Dat kan met een maatpak van Michael & Giso! Eigenaar Michael Oei laat ons weten waarom maatwerk een stuk duurzamer is dan confectiekleding én hoe je er langer plezier van kunt beleven.

 

WAAROM IS MAATWERK DUURZAAM? 

“Maatwerk is een stuk duurzamer dan confectiekleding omdat er geen sprake is van onnodige voorraad of overige collectie. Bovendien zijn de stoffen van maatwerkitems kwalitatief vaak een stuk beter, waardoor ze langer meegaan. Ten slotte kun je maatwerk gemakkelijk in en uit laten nemen als je wat kilo’s aankomt of juist verliest. Wel zo handig wanneer je je pakken na vijf jaar nog wilt dragen!”

 

 

Michael Giso
Advertentie
Michael & Gisou

HOE KUN JE EEN DUURZAAM PAK LATEN ONTWERPEN?

“Er zijn ook een aantal keuzes die je kunt maken om nog langer te genieten van je maatpakken en maatshirts. Kies voor stoffen van een duurzaam stoffenhuis zoals Dormeuil. Zorg dat de stof ook tegen een stootje kan, denk aan katoen of wol met een dikke draad. Kies bovendien voor kleuren die tijdloos en gemakkelijk te combineren zijn, zoals beige, donkerblauw of grijs. En als laatste, schenk wat aandacht aan het onderhoud van je pak. Breng het maximaal één keer in de drie maanden naar de stomerij, hang hem altijd netjes op een hanger en gebruik ‘m zeker niet als handtas.”

 

Ben jij op zoek naar een pak waar je jarenlang plezier van hebt? De tailors van Michael & Giso adviseren je graag. Maak een afspraak in de boutique of loop gerust een keertje binnen.