Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

HET DAKTERRAS VAN GORDAL;

EEN VAN DE GROOTSTE IN ZUIDAS!

Gepubliceerd op: 21 juli 2020

Element Hotel Restaurant Gordal

Gordal is het Spaanse restaurant die de mediterrane keuken met een internationale twist naar de Zuidas haalt. Tijdens deze lastige periode is het restaurant opengebleven met een speciaal take-away menu met gezonde verse sandwiches en salades. Het menu laat gasten kiezen van Gordal’s signature gerechten of laten deze hun eigen creaties samenstellen door te kiezen van een gevarieerd aanbod aan mediterrane ingrediënten.

 

 

DE PAREL VAN HET RESTAURANT

Het team heeft het restaurant volledig gereed gemaakt om wederom gasten te kunnen ontvangen. Een groot deel van alle voorbereidingen is gaan zitten in de parel van het restaurant; het zeer ruime dakterras. Deze biedt een unieke locatie voor een fijne lunch, een diner of om te genieten van een lekker drankje in goed gezelschap van vrienden of collega’s. Zeker nu het zomerseizoen is aangebroken is het een ideale plek om te kunnen genieten van het mooie weer.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

UITSTEKEND VOOR DIVERSE VIERINGEN

Element Hotel Restaurant Gordal

Het terras leent zicht uitstekend voor het vieren van een feestje of het plaatsvinden van een andersoortig evenement. De overheidsmaatregelen laten vanaf 1 juli samenkomsten toe tot honderd personen.  Op het dakterras – waar normaal zelfs evenementen georganiseerd worden voor zelfs honderdvijftig gasten – kunnen de huidige afstandsmaatregelen dus perfect gewaarborgd blijven. 

 

EEN VERBINDENDE PLEK

Het terras is eveneens een plek waar lokale kunstenaars hun werken tentoon kunnen stellen of om hun muzikale talenten ter gehore te brengen. Op die manier is Gordal betrokken bij de buurt en biedt het een verbindende plek voor Amsterdamse locals.

 

Tekst: Gordal

Gedeeld

verder lezen