5 X DE LEUKSTE KIDSPROOF HERFSTUITJES IN AMSTERDAM-ZUID

door | okt 24, 2023

Het is weer herfst! De bomen maken zich klaar voor de winter en de vogels vertrekken naar warmere landen. Dat mag de pret niet drukken, want er is genoeg te doen tijdens dit mooie seizoen. Daarom hebben wij de leukste kidsproof herfstuitjes op een rij gezet voor jou en het hele gezin!

 

THE UPSIDE DOWN – EUROPABOULEVARD 5 

The Upside Down is hét Instagrammuseum van Amsterdam. Met ruim vijfentwintig kamers stap je in de fantasiewereld van influencer Anna Nooshin. Daarnaast bevat het museum ook nog een Pink Café met Instagram-proof snacks. Een museum voor jong en oud!

the upside down
Advertentie
kaasfondue bij de kaasbar

FONDUE BIJ DE KAASBAR – FERDINAND BOLSTRAAT 10

Met de start van de herfst is ook het fondueseizoen begonnen! Zoek de warmte op bij De Kaasbar voor een heerlijke avond uit. Dit is de perfecte plek voor een fondueavond met keuze uit verschillende kazen. Aan de draaiende bar komen de lekkerste, unieke Nederlandse kazen voorbij onder het genot van heerlijke wijnen en cocktails. In dit sfeervolle restaurant in De Pijp moet je geweest zijn!

 

 

 

DE LEKKERSTE CHOCO BIJ LE PAIN QUOTIDIEN, CORNER BAKERY & SCANDINAVIAN EMBASSY

Buiten de onvoorspelbare regenbuien, blijft het herfstseizoen prachtig om door de straten van Amsterdam-Zuid te struinen. Maak tijdens je wandeling een kleine pitstop bij één van de volgende koffietentjes voor een heerlijk bakje koffie en de beste chocolademelk in town!

 

Le Pain Quotidien: Johannes Verhulststraat 104 

Corner Bakery: Johannes Vermeerstraat 40

Scandinavian Embassy: Sarphatipark 34

 

le pain
move amsterdam

ALLES OVER MOBILITEIT BIJ MOVE AMSTERDAM – STADIONPLEIN 28

Is jouw kind gek van auto’s? Dan is een bezoekje aan Move Amsterdam zeker de moeite waard! Tijdens de tentoonstelling Mobility Experience leert je kind op een interactieve en uitdagende manier alles over mobiliteit in de stad. Ook zijn er tijdens de herfstvakantie verschillende workshops, waarbij je veel leert en ook zelf aan de slag gaat.

 

 

 

SHOPPEN ÉN SCHAATSEN OP GELDERLANDPLEIN – VAN LEIJENBERGHLAAN 43

Yes, de schaatsbaan op Gelderlandplein is weer open! Terwijl de kinderen gezellig indoor schaatsen, kun jij genieten van een cappuccino of warme choco! Vrijdag 20 oktober gaat de schaatsbaan al om 10:00 open en krijgen de kinderen na het schaatsen een lekkere warme chocolademelk van The Coffee Company.