HEMINGWAY LOOK-ALIKE WEDSTRIJD BIJ PAPA’S LOFT HOUSE IN AMSTERDAM

door | okt 12, 2023

ter haar

Heb je een baard? Lijk je op “Papa” Hemingway?

Dit najaar wordt er door Papa’s Houses een Ernest Hemingway Look-Alike wedstrijd georganiseerd. Tien jaar geleden was de eerdere verkiezing bij Papa’s Beach House in Hoofddorp een groot succes. Tientallen “Papa’s” met een mooie baard meldden zich toen aan voor deze verkiezing. Dit jaar vindt de verkiezing plaats bij Papa’s Loft House, de nieuwe Papa’s locatie bij het Gelderlandplein in Amsterdam. De inschrijving staat nu open.

 

‘Papa’ was de bijnaam van de beroemde schrijver Ernest Hemingway op wiens levensstijl en avonturen de Papa’s locaties zijn geïnspireerd. De schrijver is bekend van veel romans waaronder “The old man and the sea” waarvoor hij in 1954 de Nobelprijs kreeg. Zijn indrukwekkende foto met baard en scheepstrui is wereldberoemd. Op Key West wordt al jarenlang een Hemingway Look-Alike wedstrijd georganiseerd waar honderden baardmannen aan meedoen. Dit festijn is uitgegroeid tot een drukbezocht toeristisch evenement.

Hemingway collage
Advertentie
hemingway wedstrijd

Papa’s Loft House organiseert nu weer een Hemingway Look-Alike wedstrijd als onderdeel van de opening van deze nieuwe Papa’s vestiging. Op 20 november zal de winnaar bekend gemaakt worden. Iedereen die gelijkenis heeft met Hemingway wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen en zich aan te melden via de Hemingway Look-Alike pagina op papashouses.com. Inschrijving sluit op 5 november 2023. Een vakkundige jury zal beslissen wie het meest op Hemingway lijkt.

De winnaar krijgt niet alleen een diner voor 4 personen bij Papa’s Loft House met overnachting in het Element hotel, maar ook een prominente rol bij de officiële opening van Papa’s Loft House. Overigens staat het plezier en de gezelligheid voorop bij deze verkiezing.

Hemingway