Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

HANDIGE DIENSTEN VOOR DE THUISBLIJVERS

Gepubliceerd op: 7 mei 2020

Thuisblijven

Heerlijk vanaf jouw comfortable bank videobellen, gezellige avonden bordspellen spelen met de familie en eindelijk eens dat lekkere recept uitproberen. Thuisblijven is een feestje! Met de inspiratie in dit artikel til je het ‘cocoonen’ naar een hoger niveau! 

 

JOP HAALT HET VOOR JOU IN HUIS!

JOP

Jop is de allernieuwste Amsterdamse koerierservice, die bezorgen op een totaal nieuwe manier benadert! Waar andere bedrijven zich focussen op een bepaald segment, zoals voeding of medicijnen, draait koerierservice Jop het concept om en focust zich als eerste in heel Nederland op veel meer behoeften van de klant. Zij bezorgen, kopen en halen álles voor de klant, denk aan: kleding, documenten, apotheekartikelen, elektronica, cadeaus, versproducten en nog veel meer! Tegen een scherp tarief, levert Jop binnen 45 minuten jouw gewenste producten op locatie. Download de Jop applicatie voor op je telefoon, maak eenvoudig een keuze in wat je nodig hebt en laat de rest aan Jop over!

 

OH MY GUT! BOOST YOUR IMMUNE SYSTEM BY STRENGTHENING YOUR GUT!

Pure Food Health Solutions

Ondersteun en verbeter jouw gezondheid tijdens deze pandemie. Je darmflora kun je in balans brengen door niet-voedzame voedingsmiddelen te mijden uit je dieet, nieuwe gezonde eetgewoonten aan te leren en gerichte voeding te kiezen. Carolina Levie van Purefood helpt je om jouw persoonlijke fysieke resultaten te bereiken, te zien én te voelen.

 

PRACHTIG GEDEKTE TAFELS DANKZIJ SIMON’S TAFEL

Simon's Tafel

In het miniwarenhuis van Simon’s Tafel aan de Zeilstraat raak je niet uitgekeken op de unieke serviezen van aardewerk, stoneware en porselein. Ook vind je er bijzonder glaswerk, bestekken, kookboeken en allerhande. Kortom: alles voor een mooi gedekte tafel, zoals je die in de goede restaurants kunt terugzien. Veel Amsterdammers hebben al kennis mogen maken met de winkel vol betaalbare interieurspullen, maar vanaf heden biedt Simon’s Tafel ook een online webshop!

Op www.simonstafel.nl bestel je vanaf de bank prachtige cadeaus voor jezelf of voor een ander. Zo scoor je er dit handgemaakt stoneware servies uit Portugal in de kleuren zeegroen en petrol en vind je er nog veel meer moois!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel << 

 

CALL ON ME- PERSONAL LIFESTYLE & PROPERTY ASSISTANT

Call On Me Personal Assistant

Voor voltooide taken en een gerust gevoel. Patricia Meijer van Call On Me zorgt er graag voor: favorieten in de koelkast, geschenken bezorgd, stoomgoed opgehangen, bloemen geschikt. Bij afwezigheid van huis, zorgt Patricia voor een veilig gevoel door de verzorging van de woning of pied-à-terre uit handen te nemen. Geniet van de veelzijdige service en profiteer van meer energie, focus en tijd voor de essentie in jouw werk- en privéleven!

 

DROOM NU, REIS LATER!

Thuisvakantie.com 

Het reizen naar tropische bestemmingen zit er voorlopig nog even niet in, maar we mogen er wel gewoon vanuit huis over dromen! Thuisvakantie.com laat je digital ‘voorproeven’ van de meest exotische bestemmingen. Zie jij een bepaalde reis wel zitten? Dan boek je eenvoudig jouw droomreis voor wanneer het wel mag! Easy toch?

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen